Buró de KafKamps

Companys i companyes,
 

la Conselleria no deixa de perseguir-nos! Abans de consensuar la fórmula per a un final de curs calent, vos proposam una manera de mantenir visible el conflicte i continuar amb la nostra resistència contra una llei contrària a la llibertat d’expressió i de càtedra: 

Demanarem permís cada vegada que hem de fer servir símbols a l'aula.
En principi vos pot parèixer una idea absurda, sense sentit. Però es tracta d'aprofitar les possibilitats que ens dóna una llei tan absurda i injusta com la llei de símbols, per posar en evidència l’actitud antidemocràtica de la conselleria.

Què farem?
farem una sol·licitud per escrit a la direcció del centre cada vegada que hem de fer servir un símbol a l'aula. Això obligarà a la paperassa, la paperassa fa peresa, però ara no ens hem de deixar vèncer per un enemic tan abatible com la peresa. Per tal de facilitar-vos la feina , adjuntam:

 • uns models de sol·licitud - per a infantil, primària i secundària - perquè demaneu permís sempre que hageu de fer servir un símbol a l'aula . Pensau que feim servir moltíssims símbols cada dia per tirar endavant la nostra feina 
Model sol·licitud per a ús curricular dels símbols a infantil (general)
Model sol·licitud per a ús curricular dels símbols a primària (general)
Model sol·licitud per a ús curricular dels símbols a secundària (general)


  • uns exemples de sol·licituds ja presentades per companys

  Sol·licitud del departament de física i química per fer servir els pictogrames de seguretat
  Sol·licitud del departament de llengua i literatura catalana per fer servir els símbols que formen part de l'assignatura


   Com més persones de més centres sol·licitin aquests permisos, més possibilitats d'èxit tendrà la darrera fase, de la qual vos informarem en el moment oportú.

   El que és molt important és que si rebeu una resposta a la vostra sol·licitud (afirmativa o negativa), o bé arribat el moment d'utilitzar el símbol en qüestió (quan hagi passat un temps prudencial) no heu rebut una resposta per part de la Conselleria, en ambdós casos, envieu un correu fent saber l'estat de la vostra petició a comissiojuridicaad@gmail.com per a que poguem tenir constància de tots els casos.

   Voldríem compartir totes les sol·licituds que anau fent. Així, si voleu compartir la vostra

   • llevau el nom i les referències concretes del vostre centre
   • ens enviau la vostra sol·licitud concreta al mail següent: comiteestrategiesad@gmail.com  
   • la penjarem i informarem al nostre gabinet d'advocats


   "Podràs perdre mil batalles, però és quan et fugin les
   rialles que hauràs conegut l’autèntica derrota."

   Ho Chi Minh (1890-1969)