Classes de repàs (hemeroteca 1-15 d'abril)

A portes de la 2a marxa verda, tots els col·lectius damnificats pel conegut “full de ruta educatiu” del Govern de les Illes continuen denunciant, dia rera dia, els despropòsits i els incompliments en matèria d’educació. Voleu llegir-Ho? Vet-ho aquí!!

L'assemblea de pares i mares del CEIP Es Pont i la junta de l'AMIPA de l'IES Sureda i Blanes denuncien que la Conselleria d'Educació té abandonats els dos centres escolars de Son Gotleu i que no en vol saber res.

Treuen aquesta conclusió després d'haver demanat una reunió al novembre passat que fou posposada primer i que, ara, ha estat directament anul·lada per part de la consellera Núria Riera. Això, malgrat el pèssim estat en el qual es troben les instal·lacions dels dos centres i la manca de recursos que pateixen per afrontar l'educació dels seus fills, segons denuncien les dues entitats en un comunicat conjunt."

Quina sort poder consultar l’hemeroteca i comprovar que duen tota una legislatura empantanant i disculpant-se quan ja no els queda d’altra. Quina barra!!! Les goteres, amb un poal davall, són insalubres per a alumnes amb asma però i l’ amiant tòxic??? Idò ara resulta que la promesa de Joana Maria Camps de retirar-lo el primer trimestre de 2015 ha quedat en no-res pendent de llicència de l'Ajuntament de Palma!!!

Sra. Riera, que no havíeu entrar per adobar els nyaps anteriors?? Al final serà que tant de llençar pilotes fora, haureu d’anar a classes particulars de tennis, sempre que pagueu millor que al col·lectiu docent insular, que són els pitjors pagats de l’Estat, en el seu primer any... Punt i pilota!!

I mentre les associacions de directors de centres ADESMA i ADIPMA, la dels inspectors, ADIDE, l'Assemblea de Docents, les organitzacions d'estudiants FADAE i SEPC, l'agrupació d'associacions de pares FAPA i la UIB, volen que la ciutadania recordi totes les promeses incomplertes de Bauzá i que la ciutadania sàpiga que malgrat la promesa de millorar l'educació, en aquests quatre anys s'ha empitjorat, na Núria Riera s’entesta a minimitzar la reducció de docents!! Segons la consellera, hi ha un augment respecte l’any passat, assignat a centres amb necessitats educatives especials!!!

I ara, a qui vol enganar??? Si fins i tot el Defensor del poble intercedirà pels alumnes d'ESO de la concertada sense professor de suport!! Que no queda clar que la Conselleria d'Educació haurà de donar explicacions pels estudiants amb necessitats educatives especials que queden desatesos...

I encara que l’Institut de Política Familiar de les Illes hagi denunciat la FAPA davant la Junta Electoral per la campanya de Pensa-hi, no heu pogut evitar que hagi estat Trending Topic a les xarxes... per què? Perquè ningú no oblida quan se tracta del futur dels fills. O és que pensava que uns doblerets a final de legislatura ho aconseguirien?

Molt bé que hagueu abonat el primer trimestre dels ajuts de menjador corresponent al curs 2014/15 i que, a la fi, l’IBISEC hagi autoritzat la despesa de 545.692 euros per a la reforma del CEIP Coll den Rabassa, emperò ni això, ni els sexennis que ja heu de pagar als interins per sentència judicial basten per dignificar el desgavell educatiu que patim actualment. Basta d’apedaçar !! per què, si no, un sindicat majoritari, l’STEI, abandona una mesa de negociació? Els doblers ajuden emperò no ho arreglen tot!!!!

I mentre Bauzá encara dissenya les “autopistes de l’educació” amb arquitectes de pa sucat amb oli, comença a veure clar que "Segurament ens devem haver equivocat en alguna cosa en l'aplicació del trilingüisme, perquè si no ja estaria plenament establert. Aaaaahhhhh. I no deu ser, que, encara que vulgui vendre’ns la moto, continua ancorat allà mateix?? Voleu saber qui són els experts en educació que ha fet parlar en el seu Fòrum??? Dos alts càrrecs, un del Govern Bauzá i un del de Rajoy, un exalt càrrec i una directora d'institut fidel al TIL.

“Àngel Vàzquez Alonso és l'adjunt al cap d'Inspecció Educativa, Francisco García Moles. És la seva mà dreta i entre algunes de les ordres que ha signat hi ha una carta en què es “pressionaven” els directors per aprovar els projectes TIL. Francisco López Rupérez és el president del Consell Escolar de l'Estat, un alt càrrec designat pel Ministeri d'Educació, que dirigeix José Ignacio Wert. Margarita Ramis Barceló és la directora de l'IES Arxiduc Lluís Salvador de Palma, una persona intransigent amb la mobilització de la comunitat educativa durant aquesta legislatura i que ha protagonitzat polèmiques importants Finalment, Gabriel Timoner Sampol, actualment professor de Biologia a l'IES Sant Marçal, també fou alt càrrec amb Rafel Bosch i Joana Maria Camps al capdavant de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar.

En conclusió, un muntatge que simula rigor i pluralitat però que ve tot d'allà mateix. Molt escenari per fer veure que s'improvisa el que ja està guionitzat. Molt format de fòrum per acabar amb el mateix discurs.”

Pura façana, d’això se’n diu, pura façana, com l’intent de quedar com una conselleria a la moda i intentar incentivar el canvi de llibres de text per continguts multimèdia!!! Ha,ha,ha,ha,ha. Que no ho sabeu que la wifi dels centres públics se penja constantment, que la majoria d’aules no disposen d’ordinadors ni de pissarra digital?? A qui volen enganar???

Idò, per això i per molt més “hi pensam i hi pensarem” i, dissabte, anirem a la marxa verda per l’educació. Perquè volem una educació pública de qualitat i en català i perquè estam farts d’aquest desori en què heu deixat els infants i els joves de les Illes.














Més recent Anterior

Formulari de contacte