L'Assemblea de Docents dóna suport al verkami d'Ona Mediterrània

Ona Mediterrània ha estat l'altaveu dels moviments socials i de les entitats de la societat civil que s'han oposat a les polítiques anticatalanes i antimallorquines que ha desplegat el Govern Bauzá aquests darrers anys.

Ona Mediterrània és la nostra ràdio. Ona Mediterrània ha donat la veu a l'Assemblea de Docents mitjançant el programa Taula Educativa, programa emès tots els dimecres de 18 h a 19 h durant les dues passades temporades.

Ona Mediterrània ha funcionat amb el talent, la il·lusió i la capacitat d'extraordinaris professionals de la radiodifusió balear. Malgrat haver fet feina en el pitjor escenari possible –sense recursos i amb el Govern en contra– han fet programes i informatius gràcies a un bon grapat de professionals voluntaris i també gràcies a l'ajuda de socis i sòcies.

Per això, es necessiten recaptar fons per a comprar nous equipaments per a la ràdio; equipaments que permetin una millor qualitat sonora i que també possibilitin fer emissions exteriors per tal de cobrir actes a diferents territoris dels Països Catalans per als ciutadans de les Balears.


Si voleu saber més sobre el projecte aneu al següent enllaç:
Més recent Anterior

Formulari de contacte