CLASSES DE REPÀS (17-23 DE NOVEMBRE)


“Avaries, filtracions d'aigua, finestres que no tanquen, trespols bufats i vells, humitats, cruis, cobertures d'amiant, instal·lacions elèctriques deficients, risc de foc, sistemes de calefacció que no funcionen... són només algunes de les incidències que viuen, dia a dia, els mestres i infants de, com a mínim, tretze escoles de Mallorca. L'informe elaborat per l'Associació de Directors d'Infantil i Primària (Adipma) és demolidor i només dóna lloc a una conclusió: si no s'hi posa remei, anar a escola pot arribar a ser, literalment, un perill.”

Quina poretaaaaa!!! Se’n va anar na Joanota coa d’ase, amb una feinada per fer i na Nuri, que se pensa ser la filla del sol i de la lluna, venga dir “sac de ciment, aixeca’t i mescla’t amb l’aigua; pala de ferro, aboca-hi arena...” però, com que no n’és res, del sol i de la lluna sinó de la mar, del Consolat de la Mar, idò, a fer veure que hi fa, que se llegeix els informes i que hi posa mà però res, que han hagut de sortir els pares i les mares del CEIP Molinar al carrer perquè Ajuntament i IBISEC s’interessin i “prometin” una sortida ràpida, que segurament serà un nyap, que d’aquí dos hiverns torni caure per terra. Uroooo!

Mirau si n’hi ha, de poc interès, que aquest centre mateix feia 9 anys que no podia obrir la majoria de finestres. Creieu que n’és l’únic? Pot pensar!!! Centres com l’Antoni Maura, creat l´any 1972-73, per l´arquitecte Antoni Alomar amb conceptes de Le Corbusier, reclamen de l’Administració, cada any, poder reformar finestres i “persianes”, i obtenir una dotació adequada per emprendre la reforma. Quina resposta obtenen?? Silenci o allò de “no poden modificar-se perquè estan protegides i val un fotimer arreglar-les”. Mentrestant, professorat i alumnat fan classes amb polars i amb flassades. Una vergonya, una autèntica vergonya. Si consulteu hemeroteques, veureu com mentre hi havia l’escàndol del PP del Rasputin ja hi va haver una asseguda perquè no anava la caldera de calefacció i no la canviaven fins que...sortosament i a l’empar dels mass media i el crit de: “menos putes, més estufes”, l’Administració decidí arreglar el problema...ai, quanta guerra donen els centres públics... Total, estar sense calefacció, fer feina per davall dels mínims exigits per l’OMS, a qui li importa?? Que no veis que és Polígon de Llevant? Si passen fred, paciència!!!

Calderes a mi!!! Sí, Sra Consellera, la que vol dialogar però no escolta- la del soliloqui- les calderes són molt deficients i, si no, llegeixi, llegeixi: “L'Institut Cap de Llevant de Maó ha patit per segon dia consecutiu un incident a causa del mal estat de les instal·lacions de les calderes del centre. En aquest cas ha estat un petit incendi a la mateixa zona el que ha disparat les alarmes, encara que ha estat ràpidament sufocat pels Bombers i únicament s'han produït danys materials.

El succés ha tingut lloc a les 9 del matí quan uns tècnics estaven revisant la caldera a la qual ahir li va fallar el sistema d'extracció de fums i va provocar que l'Institut hagués de ser evacuat. L'incendi s'ha produït al desmuntar les peces del tub que expulsa els gasos i que estava obstruït. En contenir restes inflamables i entrar en contacte amb l'oxigen s'ha produït el foc, segons expliquen els Bombers.”

Sort que l’evacuació va anar bé, perquè, d’haver passat al CEIP Montaura (Mancor), on no hi ha sortida d'emergències, igual no se’n surten. De fet, la direcció del centre assegura que “quan feim el simulacre, cada any es conclou que si hi hagués un foc al pis superior es cremaria i no hi hauria temps de sortir”. Infants socarrats a la vistaaaaa!!!!!

Quanta dedicació a la “Res publica”!! Noooooo, Aina Aguiló, no feim proselitisme pro república, que podríem, però no és el cas. Feim la feina que toca, defensar el que és de tots i per a tots i que 100.000 persones avalaren al carrer. En canvi, saps què diuen de tu a l’AMPE??? “hem tingut la desgràcia de tenir una expresidenta del sindicat (la diputada del PP, Aina Aguiló) que després se'n va anar a la política i no ha fet cap bé a l'educació ni a nosaltres”... Tot quant se pugui dir!!! L’Assemblea de Docents, aquesta que has intentat denostar ,des de tots els àmbits i a través de les xarxes, ha rebut ajut de tothom ( o no recordes que tenim Caixa de Resistència??) i premis arreu de la Península. Què tens tu dels teus?? El menyspreu absolut per la teva mala educació. Tu sí que ets la vergonya de la docència!!! Que en Bauzá te guardi per molts d’anys, que només serveixes de ca de bou i, encara.

I què en pensen a l’UGT del nou equip de Govern, d’aquesta Conselleria d’Educació??? Vet aquí la resposta: “Han canviat les cares i les formes, però el resultat és el mateix. L’únic que han fet ha estat intentar donar una imatge de diàleg amb temes que la justícia els obliga com són el TIL i els sexennis d’interins.” Que no vos ho explicàvem això des de fa setmanes?? Si és que no importa ser president del Govern per veure que és una rentada de cara que no funcionaaaaaa....Juana Mari, Ana Mari o Nuria Mari...”mismos perros, distintos collares”....

Sort que davant els pròxims atacs –que vendran de la mà de Madrid, com ja va anunciar, en el seu dia, Esperanza Aguirre- a l’educació que va de 0-3 anys, de 3 a 6 i el Batxillerat, els docents ja s’han posat en funcionament i neix l’Assemblea de Docents en defensa de l’educació infantil de 0-3 anys...Enhorabona!!! Sou un col·lectiu extremadament necessari en un Estat en què la conciliació laboral sembla una broma de mal gust. Ànims, molta feina i un total i absolut suport!!! Sabem que 0-3 anys és una etapa educativa més i ni Montoros, ni Werts no us han de denigrar. Sou imprescindibles en l’educació infantil i absolutament necessaris.

No volem acomiadar la setmana sense felicitar Na Caragol d’Artà ja que”33 alumnes dels dos grups de cinquè de Primària del CEIP són els visitants més joves que aquests dies han passejat per la Smart Citiy Expo World Congress, la trobada internacional més important sobre ciutats intel·ligents, que es du a terme des d'avui fins dijous a la Fira de Barcelona.” Quina passadaaa!!!! I llavors diran de la pública...Feim feina sense recursos, en condicions infrahumanes i aconseguim que els alumnes arribin a la universitat...Sí, en realitat som una passada i no aquesta caricatura infame que ha volgut dibuixar l’exsindicalista –si és que mai va defensar el professorat- Ana Aguiló, la mentidera, la que va a manis amb gent d’extrema dreta, la que...bé, basta de propaganda, que no sigui que s’ho cregui...hi,hi,hi. Fins a la pròxima!!!
Més recent Anterior

Formulari de contacte