19 claustres d'instituts de les Illes Balears voten contra els horaris i itineraris LOMCE


La resposta als centres eductius a la qüestionada aprovació per la Conselleria d'Educació dels nous currículums LOMCE per secundària i batxillerat s'està cristal·litzant en l'actual rebuig de 19 claustres a l'aprovació de nous horaris i itineraris adaptats a la nova i imposada normativa.

Aquests centres són els IES Santa Margalida, Porreres, Son Pacs, Borja Moll, Esporles, sa Colomina, Llucmajor, Sureda i Blanes, la Ribera, Sineu, Xarc, Marc Ferrer, Mª Àngels Cardona, Alcúdia, Pau Casesnoves, Felanitx, Santa Maria, Son Ferrer i Sant Marçal.

Des del comitè de vaga de l'Assemblea de Docents esperam que el grup de treball tripartit aviat anunciï una solució que permetrà desembossar aquesta situació fruit de les polítiques educatives del Govern Bauzà.

Per acabar, volem remarcar que, a més dels qüestionaments pedagògics, com a assemblea de treballadors i treballadores ens preocupa la pèrdua de llocs de feina que comporten els nous horaris i itineraris. Un nou intent de retallar personal d'un Govern Bauzà i d'una Conselleria agonitzants.

Davant aquestes noves agressions, la millor resposta dels claustres és la fermesa i la unitat.
Més recent Anterior

Formulari de contacte