FINS AL DARRER DIA



Ara que el curs 2023-2024 és a punt d’acabar, ja es pot dir que el primer curs amb el conseller Vera al capdavant s’ha caracteritzat pel rebuig unànime de la comunitat educativa a les injustificades intencions de la Conselleria d’arraconar el català del sistema educatiu, mentre es desatenen els problemes reals de l’escola.

L’obsessió de la Conselleria per erosionar el model educatiu propi s’ha materialitzat en dues accions totalment innecessàries: el Pla Pilot de Lliure Elecció de Llengua i la promoció de la lliure elecció de llengua al primer ensenyament. Dues iniciatives, per cert, de les quals no es coneix encara el balanç, ja que la desinformació i la falta de transparència han estat també la tònica habitual.

En paral·lel, tota la comunitat educativa ha manifestat el seu absolut rebuig a unes polítiques innecessàries, segregadores, ideologitzades i dubtosament legals

El rebuig ha anat prenent diverses formes al llarg dels mesos: organització de la Xarxa Educativa per la Llengua, la campanya de “La llengua no es toca”, el manifest Per la inclusió, la igualtat d’oportunitats i la no-segregació, les camisetes verdes i les rebudes verdes al conseller Vera.

Avui, precisament, a punt d’acabar el curs, el conseller ha visitat el CEIP Verge de Lluc de Palma, un centre especialment acostumat a bregar diàriament amb els problemes “reals” del sistema escolar de les Balears.

Això és el que han volgut posar de manifest les docents del centre amb la seva rebuda al conseller i amb les gloses que li han llegit.


 



 

 

Més recent Anterior

Formulari de contacte