CEIP MIQUEL DURAN I SAURINA. ENTRE L'ADMIRACIÓ DELS DOCENTS I LA INDIFERÈNCIA DE LA CONSELLERIA

Ja fa dues setmanes que vàrem rebre l'extraordinària notícia que el projecte Fusioart del CEIP Miquel Duran i Saurina havia rebut el premi a l'Acció Magistral. Se'n van fer ressò la premsa i els mitjans de comunicació estatals i locals. Tots i totes vàrem poder veure amb orgull com, companyes i companys nostres anaven a Madrid a recollir aquest premi.
Avui, l'Arabalears se'n torna fer ressò amb un reportatge sobre el projecte educatiu de l'escola i una entrevista a na Jenny Lorden, cara més visible d'un projecte que implica a tot el centre.

UN PROJECTE MÉS ENLLÀ DE L'EDUCACIÓ ARTÍSTICA

JENNY LORDEN: "LA LOMQE ES PODRIA CARREGAR EL NOSTRE PROJECTE"

A banda de l'excel·lència pedagògica del centre, el mateix diari es fa ressò de les mancances materials  i d'infraestructura que pateixen. Les responsabilitats, repartides entre l'ajuntament d'Inca i la Direcció General de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, sembla ser que no són assumides pels seus responsables. Manca de calefacció, sense conserge des de fa tres anys i deficències constructives en un centre que té poc més de 5 anys, són el context on s'ha desenvolupat aquest projecte innovador guardonat a nivell estatal.

SENSE CALEFACCIÓ NI CONSERGE

El Silenci de la Conselleria

Sorprèn, i a hores d'ara ja comença a ser insultant,  el silenci de la Conselleria d'Educació respecte al premi obtingut pel centre d'Inca. A banda d'una petita ressenya en el portal de la Direcció General  d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, en la qual la foto que adjunten no és ni tan sols de l'escola en qüestió, res de res. Mentre la Consellera es reuneix amb el Círculo Balear i dóna suport a tot tipus d'iniciatives que res tenen a veure amb l'educació, ignora sistemàticament els docents d'aquestes illes.

No serien pertinents unes declaracions de la Consellera, sra. Joana Maria Camps, o del Secretari autonòmic, sr. Guillem Estarellas, felicitant el centre, els seus mestres i el seu projecte educatiu?
No seria pertinent una visita del Director General de Planificació, sr. Bartolomé Isern, que per cert té plaça definitiva en aquest centre, per comprovar les mancances d'infraestructura?
No seria pertinent que el sr. Bartolomé Isern fes una visita al seu centre per, com a mínim, conèixer i reconèixer el projecte pedagògic en el què ell haurà de fer feina en deixar la cadira política?
No serien pertinents unes paraules d'aquests diputats del Partit Popular, de dits tan àgils i declaracions sempre tan punyents contra el col·lectiu docent, admetent que en els centres de les Balears es fa molta i molt bona feina i sovint en condicions absolutament adverses?

                      Bartolomé Isern, amb plaça definitiva al CEIP Miquel Duran i Saurina d'Inca
Més recent Anterior

Formulari de contacte