LA CONSELLERIA ENCARA ÉS A TEMPS D’ATURAR LA VAGA

Després de més de tres mesos de conflicte, el malestar del col·lectiu docent, no sols no s'ha esvaït, sinó que s'ha incrementat. Tots sabem que no s'ha avançat ni una passa en la resolució del conflicte i que l’actuació de la Conselleria ha anat sempre en sentit contrari. Les actuacions en relació a la recuperació de les plantilles i dels complements, la posició respecte de la Llei de símbols, o els expedients dels directors de Menorca, han agreujat encara més la situació en la qual ens trobàvem en el mes de setembre.Per tot això, el balanç d’aquest primer trimestre per part de l’Assemblea de Docents és molt negatiu.

 Avui hem volgut visualitzar aquesta valoració amb el lliurament (no simbòlic!) de diversos sacs de carbó al registre de la Conselleria d’Educació.

Aprofitant la proximitat del dia dels Reis, hem volgut expressar així el nostre malestar per l’actitud intransigent i irresponsable de la Conselleria que ha provocat la reactivació de la vaga dia 7 de gener.

Guillem Barceló –en nom del Comitè de Vaga– ha fet una crida a la represa immediata de les negociacions per tal d’evitar la jornada de vaga i poder començar amb normalitat el segon trimestre del curs.

Som plenament conscients del trasbals que ocasiona la vaga tant a l’alumnat com a la societat en general. La consellera, però, també ha de ser conscient que no recórrer al diàleg és una omissió de responsabilitat per part seva.

Més recent Anterior

Formulari de contacte