Taula Educativa: anàlisi dels resultats electorals del 24m

Alegria perquè l'educació ha guanyat les eleccions

27/05/2015

El programa comença amb una glosa de Jaume Mateu de Vilafranca acomiadant-se d’en José Ramon Bauzá després dels resultats electorals. Tot seguit escoltau la selecció de piulades comentant la derrota electoral del Partit Popular, les valoracions sobre l’anunci de dimissió de Bauzá i la manipulació política d’una fotografia de menors.

Tot seguit, Catalina Genovart, presidenta de l’AMIPA del col·legi de Pràctiques de Palma explica l’ús polític d’una fotografia d’alumnes de Pràctiques per part d’Ana Maria Aguiló sense l’autorització dels pares. Genovart explica com els pares denunciaren davant la policia l’ús de la imatge dels seus fills sense permís i davant de tuitter. La denúncia davant la policia segueix el seu curs, mentre tuiter ha tancat temporalment el perfil d’Aguiló per ús abusiu de les xarxes socials.

Vicente Rodrigo de FAPA i Antoni Morante, president d’ADESMA comenten els resultats electorals i les mesures més urgents que hauria d’adoptar un nou executiu.

L’apunt de Pere Carrió tracta de la victòria educativa a les eleccions autonòmiques i locals, destacant el càstig imposat pel poble al PP per governar contra l’educació.

 Finalment, dos dels portaveus de l’Assemblea de Docents, Joan Miralles i Iñaki Aicart opinen sobre les causes que han dut a la derrota del Partit Popular el 24M, valoren els resultats de la resta de forces polítiques i dibuixen el nou escenari de canvi polític favorable a un pacte d’esquerres.

Més recent Anterior

Formulari de contacte