Assemblea general. 2 de març a l'IES Sant Marçal

Aquí teniu l'ordre del dia de la propera assemblea general que tindrà lloc el 2 de març a l'IES Sant Marçal a les 17:30h:


  1. Informació de les gestions fetes per la coordinadora: Document amb 8 propostes pel 2017, reunió amb el Director General d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, qüestionaris ràtios...
  2. Decissió postura Assemblea de Docents davant la vaga de 9 març.
  3. Campanya ràtios inasumibles i denúncies.
  4. Modificacions al calendari escolar.
  5. Informació convocatòria d'oposicions.
  6. Informació convocatòria d'interins.
  7. Informació col·legi professional.
  8. Premi Ramon Llull 2017 a Illes Per un Pacte.
  9. Torn obert de paraules.
La vaga de dia 9 de març està convocada per la Plataforma Estatal per l'Escola Pública (pares, sindicats estatals, estudiants...). És una vaga general que afecta a tots els nivells d'ensenyament i es fa en contra del recurs que el Govern del PP presentà davant el Tribunal Constitucional en contra de la decisió del Congrés dels Diputats d'aixecar el vet a la iniciativa parlamentària que demanava derogar la LOMCE. La protesta té l'objectiu de fer retirar el recurs del Govern, iniciar els tràmits per derogar la LOMCE i revertir les retallades. Si heu seguit la premsa haureu vist que hi ha opinions a favor de secundar-la ja que els punts que reivindica són coherents amb la lluita feta fins ara; però també hi ha motius per dubtar de la seva eficàcia ja que la convocatòria no surt de les bases i es pot mantenir la lluita contra la LOMCE d'altres maneres.

Què pensau al vostre centre? Veniu el màxim de gent per decidir entre tots. 

Cada opinió compta!
Més recent Anterior

Formulari de contacte