ACTA ASSEMBLEA DE DOCENTS IB – 18 JUNY 2013 IES MARRATXÍ



ATENCIÓ!! Recordau que s'ha acordat fer UN ACTE MULTITUDINARI per difondre i informar sobre la vaga indefinida (llegiu el punt 2). Serà dimecres 26 a les 17,30h a Manacor, al Teatre Municipal. Ja s'enviarà un correu informatiu sobre aquest tema i amb els detalls, però convé que ja anem avisant: hem d'aconseguir que vingui DE CADA CENTRE EL MÀXIM DE GENT POSSIBLE. Que tot això sigui un èxit només depèn de nosaltres!!

1. Constitució del comitè de vaga

S'acorda que el comitè de vaga, de moment, assumirà funcions de coordinació (comunicació amb els centres) i de difusió (premsa i disseny d'accions de propaganda). Amb la convocatòria legal de la vaga, aquest comitè es tornarà a estructurar i, a més, assumirà funcions de negociació.

Es presenten 13 persones voluntàries: 4 són d'infantil i primària i 9 de secundària.

2. Accions de final de curs

S'acorda fer un acte de presentació pública i suport a la vaga indefinida, el dimecres 26 a les 17,30h a Manacor com a primera opció (Sineu i Santa Margalida, com a segona i tercera opció). De l'organització de l'acte se n'encarregarà el comitè de vaga, però tothom ha de fer una feina de difusió i de persuasió perquè es pretén que l'acte sigui MULTITUDINARI.

S'acorda que el comitè de vaga pugui tenir accés al correu electrònic de l'Assemblea per a les seves feines de difusió.

3. Dades de suport a la vaga

Es presenten els resultats dels sondejos fets fins ara.

S'acorda fer públics els percentatges de participació a la vaga dels centres, així com enviar un altre recordatori de la necessitat de fer el sondeig en aquells centres que encara no s'ha fet.

4. Altres

Es fa la proposta d'incloure com a demandes (de cara a la negociació per la vaga) el manteniment del contracte als interins durant els mesos d'estiu i la recuperació de drets econòmics (complements salarials  i cobrament durant la baixa) .

Es fa la proposta d'iniciar la via legislativa (mitjançant una Iniciativa Legislativa Popular). 
Més recent Anterior

Formulari de contacte