Gran convocatòria en favor de la Vaga Indefinida a l'ensenyament. El Teatre Municipal de Manacor s'omple de docents disposats a secundar i organitzar la vaga.

Avui horabaixa a les 17:40 ha començat l'acte de presentació de l'Assemblea de Docents i de la Vaga Indefinida que aquesta proposa. La sala del Teatre Municipal de Manacor ha quedat petita i la gent ha hagut de romandre dreta o seure a terra. Més de 300 persones han participat i han donat recolzament a aquesta iniciativa. L'acte, presidit per una gran pancarta cridant a la Vaga Indefinida, ha començat amb la presentació de l'Assemblea de Docents i el seu funcionament.
L'Assemblea de Docents és un moviment de base, democràtic i assembleari on conflueixen portaveus de les assemblees dels diferents centres i dels sindicats. Llavors s'ha passat a explicar els diversos motius pels quals s'ha arribat a la necessitat de cridar a la Vaga Indefinida. S'ha parlat de retallades, decrets i difamacions. Per il·lustrar tots aquests motius s'ha projectat el vídeo amb una sorpresa final amb imatges del president Bauzá afirmant que els docents començaran el curs amb total normalitat.
Aquest fet ha estat respost pels assistents alçant les octavetes a favor de la Vaga Indefinida i amb una gran ovació. Per concloure l'acte, s'han donat una sèrie d'informacions relatives a l'organització de la Vaga Indefinida i s'ha repartit un fullet de "Manual d'instruccions". Amb el crit unànim de "DOCENTS PASSEM A L'ACCIÓ" s'ha donat per conclòs l'acte. Des del Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents volem manifestar la nostra satisfacció, donat el suport que ha rebut aquest esdeveniment que hem hagut de preparar en tan sols una setmana degut a l'arribada del final de curs.
Aquest èxit ens reforça i encoratja a seguir amb els nostres propòsits. Per acabar, volem manifestar que és la nostra intenció seguir convocant assemblees aquest estiu per treballar per l'èxit de la Vaga Indefinida.
Més recent Anterior

Formulari de contacte