Èxit de convocatòria de l'Assemblea d'avui, dia 9 de juliol

A continuació vos reproduïm la nota de premsa que ha estat enviada als mitjans de comunicació. En breu es publicarà l'acta.

-->
Nova assemblea per la vaga indefinida amb alta participació i consens



Avui dematí a les 10:30 hores ha tengut lloc l'Assemblea de Docents a l'IES Marratxí. Un centenar d'ensenyants de centres públics i concertats de per tota Mallorca han participat de la reunió que s'ha tancat havent treballat tots els punts de l'ordre del dia proposats.
Des del comitè de vaga de l'Assemblea de Docents valoram molt positivament aquesta convocatòria a dins el mes de juliol, entrats ja en el període de vacances. Això demostra la determinació amb que el col·lectiu de docents s'està decantant per la proposta de vaga indefinida.
A l'assemblea el comitè de vaga ha passat comptes de la feina feta entre assemblees, marcada per l'acte de dia 26 a Manacor, que ha estat ratificada per la reunió d'avui. A més, avui s'han marcat les línies de treball per aquest estiu per tal de dotar de major impuls a la vaga indefinida. Entre les accions que es duran endavant s'han proposat reunions amb entitats del món de la cultura i l'educació per explicar-los les raons de la vaga i per recavar els seus suports. També s'ha plantejat aconseguir que es duguin mocions als ajuntaments a favor de la vaga indefinida juntament amb les mocions que ja s'estan presentant contra el decret de TIL. En aquest sentit, s'ha recordat que a l'Ajuntament de Pollença ja s'ha aprovat una moció donant suport a la vaga indefinida.
Així mateix s'han planificat les assemblees per aquest estiu i s'ha xerrat d'organitzar un sopar unitari a finals d'agost. D'acord amb això, la propera assemblea serà el 30 de juliol a un lloc per determinar i en aquesta s'abordarà tots aquells punts relacionats amb les reivindicacions concretes sobre les quals se sustentarà la vaga.
Altres temes que s'han tractat han estat la posada en marxa d'una caixa de resistència i la resolució de dubtes concrets que es plantegen respecte a la pràctica de la vaga indefinida.
Per acabar, volem manifestar que ben al contrari del que alguna gent esperava, aquest moviment de docents no s'està apagant amb l'arribada de l'estiu. De fet, des de la celebració de l'acte del Teatre Municipal de Manacor, altres 45 centres educatius han contestat l'enquesta informativa referent a la vaga indefinida i el suport a aquesta ha crescut. Fins i tot ha augmentat la participació del professorat de l'escola concertada. L'Assemblea ha mostrat una vegada més la determinació d'impulsar la vaga indefinida a l'inici del curs vinent.

Més recent Anterior

Formulari de contacte