Comença el recompte de signatures per la convocatòria de l'assemblea de votació de la vaga indefinida.


Durant la jornada d'ahir es va fer el recompte dels primers fulls de signatures que s'han anat centralitzant. El resultat ha estat que en aquest moment disposam en mà al voltant de 1000 signatures. Aquesta xifra ha estat valorada molt positivament des del Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents, doncs representa que en dues setmanes, a l'agost, en plena època de vacances, hem obtingut aproximadament el 25% de les signatures que necessitem. Aquesta mobilització del professorat que ha acudit als prop de 40 punts de recollida de signatures que s'han posat en marxa a diferents pobles és una mostra de suport i de la representativitat de l'Assemblea de Docents.
D'altra banda, ahir mateix es va enviar un comunicat a tots els contactes (professorat) de l'Assemblea per a recordar-los que encara hi ha molts de fulls de diferents punts que no se'ns han fet arribar, amb signatures que no hem pogut recomptar, i que encara hi ha punts de recollides en marxa.
Així mateix, una altra valoració que es va fer ahir va ser la de la dificultat d'obtenir durant la propera setmana la totalitat de les poc més de 4000 signatures necessàries per poder convocar l'assemblea de votació de 30 d'agost. Per això, el Comitè de Vaga ha decidit prendre les següents mesures, seguint els acords que es van prendre a la darrera Assemblea de Docents de dia 30 de juliol:

1- Mantenir la convocatòria d'assemblea per dia 30 d'agost a les 19 h. a l'Auditori de Porreres. Aquesta assemblea serà molt important per planificar l'acció dels primers dies de setembre, i entre altres coses una ràpida recollida de signatures als centres una vegada iniciat el curs .
2- Mantenir l'acte de sopar a la fresca i concert obert i posada en marxa de la caixa de resistència, el mateix 30 d'agost a les 21 h. al Parc de n'Hereveta (Porreres). Volem que aquest acte sigui una mostra popular de suport als docents en lluita i de rebuig a la prepotència predemocràtica del Govern.
3- Convocar, si així ho decideix l'assemblea de dia 30, una assemblea de votació de vaga per dia 4 de setembre.
4- Seguir amb la recollida de signatures durant el que queda de mes d'agost i incrementar aquesta durant els dies 2 i 3 de setembre a tots els centres educatius amb els companys i companyes que encara no hagin signat. D'aquesta manera, l'objectiu d'aconseguir així el 40 % de les signatures de la plantilla es veu fàcil d'aconseguir.

Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents
Més recent Anterior

Formulari de contacte