Assemblea 28N – “Tenim raons per OBRIR”



El proper 28N les comunitats educatives tornarem a demostrar que treballam per l’Educació, pels nostres alumnes i pels nostres fills i filles.

Ja fa un any de les primeres tancades fetes per analitzar i parlar de l'educació que volem. La situació, com sabeu, lluny de millorar, ha anat empitjorant per culpa d'un Govern cec i sord a les demandes majoritàries de la comunitat educativa.

Teniu el correu de info@fapamallorca.org i assemblea28N@gmail.com per fer qualsevol consulta. Vos demanam que, en qualsevol cas, ens comuniqueu si el vostre centre participarà de les assemblees.

Ara més que mai segueix essent necessari que mantinguem viva la nostra participació. Segueix essent necessària una assemblea que sigui un exemple de democràcia als centres educatius, la mateixa que ens volen llevar amb les properes reformes. PARTICIPEM!!!

Cal, per tant, establir de nou un espai de reflexió per fer balanç, saber en quin punt estam cada Comunitat Educativa i decidir les noves passes a fer. Per això CRIDA i FAPA Mallorca  vos proposen organitzar l’Assemblea 28N – “Tenim raons per OBRIR” , proposta a la qual l'Assemblea de Docents vos anima a prenir-ne part.
 
A les següents pàgines podeu consultar tota la informació i trobar material per a preparar la jornada.

http://www.fapamallorca.org/28n/

http://plataformacrida.blogspot.com/
Més recent Anterior

Formulari de contacte