ALÓ, HI HA ALGÚ?

Davant la nul·la resposta de la Conselleria a les preguntes que, d’una i mil maneres, li formula la comunitat educativa, i davant la seva manifesta incapacitat per al diàleg i la gestió del conflicte educatiu, avui hem traslladat a tots els grups parlamentaris una contundent bateria de preguntes –ja registrada per escrit a la Conselleria el mes passat i encara sense resposta– perquè interpel·lin la consellera sobre els punts foscos dels expedients disciplinaris oberts des de l'estiu fins a dia d'avui (directors de Maó i de l’IES Marratxí), un tema summament delicat i que ens preocupa especialment.
Amb aquesta acció, a més, hem volgut denunciar, una vegada més que la Conselleria, no només no escolta la comunitat educativa, sinó que es parapeta darrera pràctiques antidemocràtiques com:

–La criminalització del col·lectiu docent.

–La utilització del llenguatge de la por per resoldre els conflictes.

–La inducció a l'enfrontament civil, convidant els ciutadans a delatar-se entre sí.

–La connivència entre la part que jutja i la que denuncia.

–La utilització de menors com a confidents.

I, sobretot,

–La instrumentalització de la Conselleria d'Educació per part d'una organització radical, que ja demanava sense èxit sancions contra docents a l'anterior conseller, i que provocà la seva caiguda.

Seguiu les peripècies de les nostres preguntes a AlóCamps (http://aloconsellera2.wordpress.com/). Ep! Només si teniu ganes de riure.
Més recent Anterior

Formulari de contacte