Classes de repàs (hemeroteca 22- 29 de març)



El Govern de la nostra comunitat deu haver tornat de color verd després que el Cercle d’Economia de Mallorca hagi destapat que la qualitat democràtica de les Illes és solament d’un 3’3%, clar que, a nosaltres, no ens estranya gens ni mica, no??

El cas és que aquesta setmana hi ha hagut maror i mala mar. La capitana Juana Mari Schettina no hauria d’haver-se aturat a la Colònia de Sant Jordi perquè ara resulta que “desconeix si el director del CEIP va ser detingut”. Realment, què coneix dels centres públics?? Amb qui s’entrevista per treure’n el net?? Sense anar més enfora, l’AMIPA del Centre d’Educació Especial de Son Ferriol ha denunciat el malestat de les instal·lacions, fins i tot tenen goteres!! oooohhhhh


Nooo, sí és que el teu vaixell fa aigua pels quatre costats... La gent ja ho sap que t’han abandonat 10 directors i que has hagut d’acceptar-ne la renúncia. Que hi farem! No, i com que la flota de vaixells té molts de problemes, au idò, fins a 42 alumnes per aula a batxillerat, al més pur estil de BUP i COU, que si havíem aconseguit millores, a tu, t’agrada carregar-te-les a sacsejada de timó: de menar no ens saps gaire i el qui mana, tampoc. Que no ho veus? Que no, que no t’estudies els temes, que t’oblides d’apuntar al quadern de bitàcola!!

Encara són verdes les reunions-sense convocatòria i sense ordre del dia- que heu tengut ambdirectors i directores d’escoles i d’instituts. No res, una coseta informal, un aperitiu per intentar esbrinar, tal vegada, si estan verds o prou madurs en això de contenir la fuita de caps d’estudi?? Que no deu ser una recomanació de n’Ana Aguiló, única representant sindical que es presentava a captar el vot amb dues palanganes de minicroissants?? No creim que hagueu pogut encetar el cava perquè ja hi ha comunicat oficial d’ADESMA que denuncia aquest despropòsit. Ai,ai,ai... i ve vent de Llevant!!

De més verdes en maduren i ja comença a sortir el verdet pels teus baixos (pels del vaixell) perquè ja són públics “els Tentacles de ses Tenebres”. I és que hi ha un pop amb molts de braços dins les aigües profundes i negres, amb molta tinta (i no és petroli) que encercla el vaixell i no et deixa navegar lliurement.

Ja ho veus: hora d’interpretar les cartes (com que no ets en Jafudà), si el Patró diu que “l’educació pública de qualitat i en català no és el nostre model” i els que paren per Puigpunyent“abandonen el ple per no escoltar un manifest antiTIL de les famílies”, doncs, ja em diràs, fins i tot “els del PP creuen que el president Bauzà ja no té temps de salvar la seva imatge”. No va bé la cosa, pinta negra. Ja és VOX populi.

Mentrestant, el que sí pinta de verd esperança són les reivindicacions de “les escoles del País valencià que és mobilitzen en defensa de lallengua”, l’acte de suport que els ha organitzat el Monestir de la Real, “la protesta del docents que arriba a Badalona” i “la marxa verda per l’educació del 12 d’abril”.

Ànim docents de les Illes, feim passes perquè (és la nostra “elecció”) volem una Educació Pública de qualitat que no improvisi, que no ens deixi a la cua de l’ensenyament amb temaris escurçats i proves manipulades
Més recent Anterior

Formulari de contacte