CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 9-14 de març)

Tenim ja fora del forn el calendari escolar per al curs que ve. El que encara no arriba, fort i no et moguis, és el consens, tal i com denuncia la Plataforma per a l’educació. De fet, l’únic que sembla cuit és l’epitafi que ens ha regalat na Joana Maria Camps: “la història ens jutjarà”. I ara, que no ho veieu, que el degoteig continu de dimissions no representen una resposta clara i contundent del tema? No, ca, no tenen gens d’importància. No compten. O sí, perdonau, perquè ara que ens hi fixam, Educació ordena revisar totes les cartes de dimissió dels docents. Ja hi tornam amb les poretes, alertau docents, que sortirà na Maria Enganxa del pou o de sa Moma!

No passeu pena que, ara que tenim advocat, l’Assemblea estudia accions legals contra Educació per sancions contràries a llei. I tenim vent de llevant a favor, fins i tot penjar la foto del conseller cap per avall no és motiu de sanció. A la fi la llibertat d’expressió ve de la mà d’un Tribunal Superior de Justícia. Començau a obrir els ulls com a taronges, que ha arribat la Jurisprudència i trepitjarà na Maria Enganxa!!

No sabem si per prudència o per rèdit electoral, sembla que Bauzà “congela” el decret de la Llei de símbols... a la millor és perquè El Defensor del Poble ha rebut més de 81 queixes sobre el TIL i comença a notar escalforeta per les orelles, ai, ai, ai, que no ho fas bé, que amb l’educació no s’hi juga!

Per acabar, la gran notícia de la setmana ha estat l’estrena del nostre nou programa de ràdio a Ona Mediterrània. Enhorabona!! A la fi disposam d’un mitjà de comunicació que ens dóna veu. Us animam a participar-hi activament. Endavant les idees i les veus que ajudin a millorar l’educació de les Illes.
Més recent Anterior

Formulari de contacte