CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 27 d’abril- 3 de maig)

Quan na Joana Trepitja parlava de modernitzar l’ensenyament, no sabíem que pretenia fer ús de les dilatacions, sí, d’aquesta moda d’eixamplar el pàmpol de l’orella, que no de l’oïda (on sembla que té un tap de cera perquè no hi sent gens). A l’instant proposarà piercings perquè en anglès tot sona molt IN.

El cas és que els pares, representats per la FAPA i molt preocupats per l‘educació dels fills, han hagut de denunciar davant la Defensora del poble, na Soledad Becerril, la no actuació de la consellera. En paraules d’altri l’evidència demostra que l’aigua banya, que la Conselleria d’Educació no és de fiar i que la mare de Déu no nom Joana.” Això sí, pareix que li agradaria tenir el do de la ubiqüitat.

Resulta que, segons informen els diaris, la nostra capitana visita per desigual les illes i que, en realitat passa 7 mesos per any a Menorca, a base de 32 trajectes pagats per tots nosaltres i acompanyats de xofer. I que no és gros, això? Amb tanta necessitat que tenim de doblerets per les escoles i resulta que són per anar a tocar terreta. Ohhh, que s’enyora, que és molt feixuc això de manar el TILtànic i que són massa marees verdes les que ha hagut de sortejar per travessia...

Mentre na Juana Mari va i ve, comencen les segones proves de nivell de competència lingüística i la FAPA no atura de demanar explicacions (lògic, qualsevol pare s’entrevista amb un tutor quan la cosa no marxa), de fet, FAPA afirma que “Educació només cerca uns resultats que avalin el TIL”, parer que compartim els docents des de la primera avaluació

Què ha de pensar la FAPA davant d’aquest silenci malintencionat? Trobau estrany que els tractin de prepotents i irrespectuosos? Això sí, l’alegria no els l’heu llevada mai, mai, mai: les famílies convertiren el diumenge de l’Àngel en una festa reivindicativa!!!

Tot i aquesta alegria, aquesta setmana hem hagut d’aguantar noves mentides d’aquest Govern. Ara diuen que a IB3 “apareix gent vestida de tots els colors”. No sabem si pateixen d’alzheimer -per envelliment electoral prematur- o si tenen una memòria a llarg termini deficient perquè, sense anar més enfora, per carnestoltes sortiren per “la nostra tv” totes les comparses excepte la dels docents. O no?? I els comentaris de na Seguí el dia de Lo pi, què?

Au, tothom a menjar peix, que van magres de memòria. Bé, sabem que n’Estaràs anava de marisc, acompanyada de 15 persones. A la gran!! Que n’hi hagi!! Que és eurodiputada, de les que cobren molts i molts d’euros!!

A l’espera del dictamen del Consultiu, òrgan que quasi varen desnonar perquè el Govern no pagava el lloguer, la població ja ha decidit que ha de ser L’UIB l’encarregada del model lingüístic que ha de fer servir IB3, la qual reivindica el seu paper en la recuperació i reclama la fi de les retallades.


Tant de bo que el poble té seny!! Per això, perquè comptam amb la població, avui comença la Docència Balear Tour!! L’educació a debat obert, una “ofensiva intel·lectual” que avui vol felicitar el Programa de Batxillerat Internacional de l’IES Son Pacs que ha aconseguit la medalla d’or i d’argent de l’Olimpíada nacional de Física i Química.

Enhorabona a l’alumne i als professors d’un programa en anglès que sí funciona i que sempre hem defensat. Sí al batxillerat internacional, no al TIL!!
Més recent Anterior

Formulari de contacte