LA CONSELLERA RIERA HA DE DONAR EXPLICACIONS CREïBLES I SATISFACTÒRIES A LA SOCIETAT DE MANERA URGENT

Davant les greus acusacions contra la consellera d'Educació, Núria Riera, aparegudes en el Diario de Mallorca d'avui diumenge dia 7 de desembre, en les quals, el fins fa dos dies número dos d'Educació, Miquel Deyà assegura que la Consellera i la cap del SOIB el van demanar la comissió d'una irregularitat respecte a la llista d'interins per afavorir interessos personals i electorals de la segona, el Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents vol fer les següents valoracions:

- La dimissió de l'exdirector General d'Educació, Miquel Deyà, és un fet d'especial rellevància i gravetat dins la ja precària situació de la Conselleria, que no pot ser despatxada amb el fet que la dimissió es deu a motius personals, molt manco quan hi ha acusacions publicades que situen en una posició delicada a la Cap del SOIB i a la mateixa Consellera Núria Riera.

- Les acusacions de pressions per atorgar una comissió de serveis amb objectius extraeducatius són d'una gravetat extrema i la consellera no pot pretendre que unes declaracions en les quals apel·la a la seva honestedat puguin servir com argument davant el sector docent i la població en general.

- Exigim que des de la Conselleria s'aclareixi aquesta qüestió amb total transparència. Ha dimitit el càrrec més important de la Conselleria després de la consellera, amb unes acusacions molt greus que, en cas de ser certes, haurien de conduir a la dimissió de Riera. Per tant, a la consellera només li queda un camí per prendre, el del jutjat de guàrdia. Qualsevol resposta que no sigui la més seriosa querella judicial per injúries la posarà en entredit.

La nostra societat està cansada i horroritzada de les pitjors pràctiques de la classe política, basades en la corrupció. Presumptes fets com els descrits per Miquel Deyà són intolerables. A més, sortint de l'àmbit educatiu, no es pot concebre que en un moment amb una taxa d'atur tan elevada, la cap del servei d'ocupació, Xisca Ramis, tracti de fer mangarrufes en favor dels seus. Ja sap quines dues medicines li queden per prendre, les mateixes que a Núria Riera.

Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents
Més recent Anterior

Formulari de contacte