Campanya: I tu què has perdut?

Durant aquests quatre anys els docents hem patit el menyspreu i els insults d'un govern que no creu en l'educació ni en la nostra tasca. Ara, ja ha arribat el moment de que la societat digui la seva. A dos mesos de les eleccions hem d'impedir que tot això s'oblidi!!!
Amb aquesta finalitat sorgeix la campanya “I tu, què has perdut?” destinada a fer una denúncia pública dels desastres educatius duits a terme per un govern incapaç d'establir un diàleg, que ni ha volgut ni vol escoltar la veu dels experts; que ha solucionat els entrebancs amb decrets-llei, que no deixen de ser una mostra més del seu autoritarisme.


És imprescindible la vostra col·laboració

Facem visibles les mancances de professorat, el deteriorament de les instal·lacions, la situació de l'alumnat sense recursos econòmics oblidats per l'administració, ràtios altes, el dia a dia dels alumnes amb necessitat desatesos per manca d'especialistes..... i tantes altres situacions que impedeixen un CURS NORMAL.

Denunciem amb fotografies, cartells, vídeos testimonials... Utilitzem les nostres armes comunicatives i la nostra imaginació perquè el missatge sigui clar, fort i contundent.

Tot el material recollit serà difós per les xarxes i tots els mitjans que tenim al nostre abast
.

PROPOSTES: data límit dia 23 d'abril.
-Gravacions de les vostres opinions de forma individual o col·lectiva (en format horitzontal).
-Recollida de testimonis de pares ( gravacions o escrits).
-A nivell de centre, cadascú que dissenyi la campanya dins les seves possibilitats: realització de pancartes per penjar al centre, imatges, fotos, textos, siluetes o llumetes verdes simbolitzant el professorat acomiadat....etc. Que surti la nostra creativitat.

Enviau-nos-ho a ituquehasperdut@gmail.com

Més recent Anterior

Formulari de contacte