Reunió informativa sobre les proves LOMCE a 3r de primària

L'èxit del boicot a les proves LOMCE de 3r de primària rau en la informació i aquesta arriba millor i és més efectiva quan es transmet en primera persona. A més, el fet de reunir a famílies i mestres és el millor catalitzador per a què l'organització de la resistència a unes proves que ja han estat més que criticades amb molts d'arguments.

Des de l'Assemblea de Docents proposam l'organització de trobades de famílies i mestres amb el títol de “Reunió informativa sobre les proves LOMCE a 3r de primària” en el màxim de localitats, barris, comarques o escoles de Mallorca l'horabaixa del dijous 14 de maig. No importa en nom de qui es convoquen aquestes reunions (Assemblea de Docents, AMIPA, Comunitat educativa, grup de pares i mestres...). El que és important és la seva celebració i la col·laboració entre famílies i mestres.

Per la nostra part, facilitarem la informació necessària per la reunió a aquelles persones que l'organitzau (argumentaris per famílies i per mestres, full de preguntes freqüents amb respostes sobre qüestions legals, propostes d'acció per famílies i mestres, etc.). I si ho trobau necessari, hi ha companys i companyes de l'Assemblea de Docents que estan disposats a desplaçar-se a diferents localitats per participar d'aquestes reunions. De ben segur que d'altres organitzacions de la comunitat educativa que inclouen a mares i pares també poden aportar gent a les trobades.

Per acabar, dir-vos que ens agradaria que ens comuniquéssiu la celebració de tots aquests esdeveniments per poder donar difusió des dels nostres mitjans.

Per resoldre qualsevol dubte, comunicar la celebració dels esdeveniments o per sol·licitar suport o ajuda, podeu escriure amobilitzacioad@gmail.com .
Més recent Anterior

Formulari de contacte