Valoració del 19 de maig per un vaguista

Ahir la jornada de Vaga, de Lluita, de Denúncia i de Paralització de les proves LOMQE de 3r de Primària va ser un triomf clamorós de l'Assemblea Docents Illes Balears.
La concentració va ser un èxit i un petit recordatori de tota la nostra lluita, simbolitzada pels cartells i per les diferents pancartes d'aquests darrers dos anys.


El Punt d'Informació: fulls de paper d'embalar i anotacions, centre per centre i percentatge a percentatge, escrites amb retolador. Creativitat en estat pur!

El cadafal: una insinuació de bastida engalanada amb una peça de roba Verda, el millor vestit. El mèrit va ser dels que parlaven des d'allà dalt, no per la por escènica, sinó per la por a l'escalada i a caure. Sublim!

Una Assemblea a peu de carrer. Sí senyor. La platea asseguda i l'amfiteatre dret. Naturalitat a rompre!

I per acabar l'agraïment als portaveus de l'Assemblea, n'Iñaki i en Guillem. L'ovació va ser d'escàndol, i com més mamballetes fèiem, més fort i més fort insistia n'Iñaki pel micro a repartir els mèrits entre tots. Aquest va ser el moment de major intensitat i de major emotivitat de la jornada. Gràcies!

Finalment, la música i el ball: 'Seguirem lluitant' dels Catarres (el nostre himne oficiós) i 'L'Estaca' amb en Lluís Llach fent-nos costat.


MAGISTRAL (i mai més ben dit)! Enhorabona a tots els vaguistes.

Martí Gené i Ramis; 20 de maig de MMXV
Més recent Anterior

Formulari de contacte