Recordem els canals per fer el recompte oficial

Les urnes  han arribat  als centres per facilitar que el màxim de docents es puguin manifestar sobre l'acord global presentat per la Conselleria. I de moment, el recompte de dades rebudes és el següent:

  • centres: 33 
  • vots emesos: 1038 
Per tipus centre
  • CEIP: 14 (311) 
  • IES: 18 (724)
  • CEPA: 1 (3)

Recordau que abans de les 17 hores del 15 d'octubre els responsables de cada mesa haureu d'emplenar el següent formulari online (molt senzill i ràpid) 

Tot seguit enviau un correu electrònic a assembleadocentsib@gmail.com amb l'acta de la votació (en l'assumpte del correu s'ha de posar només el nom del centre, i l'acta pot ser escanejada o simplement amb una foto del mòbil). 

Aquest serà el canal de comunicació oficial per computar per al recompte general (les dades del formulari online es verificaran amb les actes). 

L'Assemblea de Docents de Mallorca es reunirà el pròxim dijous 15 d'octubre a les 17.30 hores a l'IES Binissalem amb un únic punt de l'ordre del dia: Votació de la proposta d'acord global de la Conselleria d'Educació. En aquesta assemblea es constituirà una mesa on podran votar docents de centres on, per les circumstàncies que sigui, no s'hagin pogut constituir meses per poder votar. Aquesta urna es tancarà a les 19 hores.

A Eivissa la mesa per a la votació general serà demà dijous dia 15 a les 18h al CEIP Can Misses.

És hora de dir la nostra! 
Més recent Anterior

Formulari de contacte