Quants dies de vaga t'has pogut permetre?

Un company de l'IES Algarb d'Eivissa, en Xisco Huguet, ha elaborat un gràfic a partir de les dades de pèrdua de sou i nivell adquisitiu que fa un parell de dies va fer públic l'Assemblea. Això és el que ens va dir:

"Aprofitant aquest document he tengut curiositat per saber quants "dies de vaga" m'han descomptat des de 2010, quan varen començar congelacions i retallades. Segons els meus càlculs, el sou descomptat equival a 122 dies (laborables) de vaga més o menys (uns 5 mesos!). No record haver-ne fet tants de dies.
Els càlculs, que són aproximats, s'han fet introduint els ingressos íntegres anuals des de 2009 (que es poden obtenir de les declaracions de renda o del portal del personal (total meritado) i valorant els ingressos que correspondrien amb la pujada de l'IPC prenent el 2009 com a referència (darrer any real). No he tengut en compte la pujada de hores de 35 a 37,5 d'aquest darrer curs ni les pèrdues per sexenis no reconeguts (tampoc he inclòs baixes o canvis de complements ja que en el meu cas no n'hi ha hagut que jo recordi)"




Aquí teniu un nou argument per respondre aquells que diguin que no ens podem permetre fer vaga. Per exemple, només durant el 2012 "ens hem pogut permetre" poc més de 60 dies!! I fixau-vos el 2013, que encara no hem acabat l'any.
Més recent Anterior

Formulari de contacte