ATENCIÓ: Delegació ens prohibeix la concentració

Al voltant d'una hora i mitja abans de l'inici de la concentració convocada pels docents per avui davant la Conselleria d'Educació, la Delegació de Govern l'ha prohibida per considerar que no hi ha motius justificats.
Així mateix, també han prohibit una altra concentració demanada per dimecres davant el Conservatori en què el president Bauzà i la consellera Camps han d'anar a rebre els auxiliars de conversa que arriben per aquest curs.
L'Assemblea de Docents ho considera un atac injustificable a un dret fonamental com és el dret de reunió, i una manca de respecte absoluta cap a la lluita d'un col·lectiu que està en vaga i que, per tant, es troba en una situació especial i imprevisible, que justifica la via d'urgència en les sol·licituds.
Per part nostra, per tant, queda desconvocada aquesta concentració, tot i que valorarem si s'ha comès alguna vulneració del dret de vaga.
Aquella gent que ja sigui per Ciutat, pot aprofitar per fer piquets informatius. Els piquets informatius en període de vaga no necessiten autorització prèvia i poden fer publicitat i desplaçar-se lliurement, sempre que no causin alteracions en l'ordre públic. 

El Comitè de Vaga
Més recent Anterior

Formulari de contacte