Comunicat de condemna als insults i escridassades a periodistes en les protestes de la vaga de docents


Des del Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents volem manifestar el nostre acord total amb el contingut del comunicat que el Sindicat de Periodistes ha publicat condemnant les escridassades a periodistes a les mobilitzacions de les jornades de vaga.
A més del que encertadament ja afirma el manifest, des del Comitè de Vaga consideram que des de la gran majoria mitjans de comunicació s'està fent una molt bona feina en la cobertura d'aquesta vaga. D'altra banda, és veritat que no estem contents amb la cobertura que està fent un mitjà públic com IB3, però en la seva línia editorial poc tenen a veure els periodistes que ens atenen a les nostres concentracions i a les nostres assemblees, el tracte dels quals sempre és molt atent i agradable. També en aquesta línia, convé recordar el comunicat que va treure el propi Sindicat de Periodistes criticant la línia editorial d'IB3 en la cobertura de la vaga indefinida.
Aquest breu, però clar comunicat que ara emetem estarà acompanyat d'accions concretes com: explicació del que ha passat a la propera Assemblea de Docents; el comunicat serà enviat a totes les assemblees de centre; el comunicat serà difós en els nostres perfils a les xarxes socials i entre les associacions i entitats que recolzen el nostre moviment; i a les properes mobilitzacions es demanarà atenció sobre aquest problema que s'ha generat per a què no es torni a repetir.

Mallorca, 21 de setembre de 2013
Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents
Més recent Anterior

Formulari de contacte