AL DIRECTOR GENERAL DE PLANIFICACIÓ SE LI GIRA FEINA


Al Director General de Planificació, Recursos Humans i Infraestructures Educatives, sr. Bartolomé
Isern, que durant la negociació s'ha dedicat en tot moment a negar que existissin tots els problemes, mancances i deficiències que nosaltres li transmetíem, pareix que se li ha girat feina.
El Director General Isern hauria d'explicar a la societat que, si segons ell la Conselleria només mira pel bé del sistema educatiu, com pot ser que succeeixin coses com aquestes?
Com pot ser, senyor Isern, que al CEIP Urbanitzacions de Llucmajor un permís de lactància de 29 dies no s'hagi cobert? I que l'ATE, de baixa durant 28 dies, no s'hagi substituït quan hauria d'atendre una alumne amb NEE bastant greu?
Com pot ser, senyor Isern, que a l'IES Guillem Sagrera, que estant dins el Pla Pilot Plurilingüe i per tant han de tenir un assistent de llengua anglesa, els heu comunicat que per enguany ja no en tenen més?
Com pot ser, senyor Isern, que al CEIP de Pràctiques, el grup de 4 anys, a més d'haver-se quedat dues setmanes sense classe d'anglès per una baixa no substituïda, tampoc no tenen ATE (i el grup és de 28 alumnes i dos d'ells són de NEE)?
Com pot ser, senyor Isern, que al CEIP Es Vivero, l'ATE, de baixa des de la darrera setmana de setembre, encara no ha estat substituïda?
Com pot ser, senyor Isern, que a l'IES Pau Casesnoves no s'hagi cobert un permís de lactància (24 dies) sumat al de maternitat (14 dies), encara que la Conselleria ja estàs avisada?

I aquests casos, senyor Isern, són NOMÉS una petita mostra del que ens han enviat AVUI alguns companys, i només les relatives a personal.

Senyor Isern, siguin seriosos: si volen omplir-se la boca parlant de qualitat de l'ensenyament, s'han de posar a fer feina i a solucionar mancances.

Mentre no ho facin, mentre continuïn mentint i proferint paraules buides de contingut, nosaltres continuarem denunciant-ho públicament a http://assembleadocentsib.wordpress.com

Perquè a nosaltres sí que ens importa la qualitat de l'educació!
Més recent Anterior

Formulari de contacte