El moviment de la comunitat educativa de les Illes Balears, Guardó Marta Mata 2013

La comunicat educativa de les Illes Balears ha rebut el reconeixement de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, mitjançant el guardó Marta Mata, que fa 12 anys que lliuren a persones i a col·lectius que han contribuït a fer visibles els valors positius de l'educació. En aquest cas concret, es reconeix la capacitat de la comunitat educativa per generar un moviment que ha implicat tots els estrats de la societat: docents, pares, pobles, intel·lectuals... i que han esdevingut exemple de la defensa del futur de l'educació.

El Guardó serà lliurat en un acte públic, que tindrà lloc el proper 26 de novembre a les 7 de la tarda a l’edifici de Rosa Sensat (Avinguda de les Drassanes, 3, de Barcelona).
L'Associació de Mestres Rosa Sensat (1965) compta amb el prestigi internacional per la seva tasca de promoció de la investigació i difusió pedagògica.
El Guardó Marta Mata establert per reconèixer el treball que des de diversos àmbits professionals i socials contribueix a fer visibles els valors positius de l'educació. S'atorguen dos guardons: la modalitat personal i la modalitat col·lectiva a una entitat.
Més recent Anterior

Formulari de contacte