Nous pagaments de la Caixa de Resistència


Benvolguts companys, us informam que els dies 12,13 i 14 de desembre serem a Can Alcover per tal de fer entrega dels talons que heu sol·licitat a la caixa, segons el següent ordre i horari:

        Dia 12 de les 16 a les 19h - CEIPs per ordre alfabètic des d'Aina Moll fins a Rosa dels Vents.

        Dia 13 de les 16 a les 19h -CEIPs per ordre alfabètic des de s'Albufera fins a Xaloc i IES

        Dia 14 de les 10 a les 13h - centres concertats i altres centres (EOI, EOEP, CEPA, CEE, CIFP, CONSERVATORI, ESCOLA SUPERIOR DE DISSENY)
 


Abans de dia 14 de desembre els centres d'EIVISSA I MENORCA han d'enviar un correu amb l'adreça postal del centre per enviar-hi els talons i els de FORMENTERA han d'enviar el número de compte per fer la transferència bancària (al mateix correu que han enviat el formulari).
 

Us enviam l'autorització que heu de dur signada per cada una de les persones que ha sol·licitat ajuda. ESTAU ATENTS AL CORREU PERQUÈ AVIAT REBREU ELS REBUTS QUE TAMBÉ HAUREU D'EMPLENAR I PRESENTAR.
 

Per tal d'agilitzar i facilitar-nos la feina:

    1- a l'autorització hi ha de constar el nom de la persona que ve a recollir els talons, que no ha de ser necessàriament el responsable de la caixa al seu centre. Per tant algú de cada centre ha de venir a cercar els talons el dia corresponent. (Encara tenim talons del mes d'octubre que no heu vengut a cercar, cosa que ens complica la feina encara més.)

    2- els rebuts han de ser per duplicat i emplenats amb totes les dades (la quantitat del taló, també).

    3- per tal de facilitar les comprovacions, tant els noms de les autoritzacions com els dels rebuts han de seguir el mateix ordre del formulari que ens heu enviat.
Més recent Anterior

Formulari de contacte