El TIL provoca la dimissió de la directiva del CEP Gabriel Comas i Ribas d'Esporles

La directiva del CEP d'Esporles -directora, secretària i cap d'estudis- han presentat la dimissió aquest dimecres 12 de febrer, com a mostra de rebuig a la imposició del projecte TIL al centre i perquè no volen ser les 'representants' de la Conselleria al CEP. Així, el claustre, per informar dels canvis que suposarà la dimissió de la directiva, així com l'entrada en vigor d'un projecte lingüístic a mitjan curs, informaran les famílies. A partir d'ara, matemàtiques, música i educació física es faran en castellà i plàstica en anglès. Això ha comportat canvis d'horaris i d'alumnes als mestres, en detriment de la pretesa normalitat educativa. El CEP, en escrit dirigit a les famílies qüestiona la legitimitat d'un projecte lingüístic que gira l'esquena a la comunitat educativa.
Per una altra part, el claustre de professors de l'IES Sureda i Blanes tambéha volgut manifestar en ple el suport explícit a l'exdirector deMarratxí i del Sureda i Blanes. Així com també el rebuig a les polítiques sordes i repressores del Govern.
Finalment, a Muro s'hi ha desplegat la pancarta de 'SOS EDUCATION. STOP REPRESSION' durant la Challenge que se celebra aquests dies per les Illes Balears i que té ressò arreu d'Europa.
Més recent Anterior

Formulari de contacte