NOVA POLÈMICA A LA VISTA

Es veu que la Conselleria d'Educació vol continuar amb la seva insensata estratègia de provocació permanent. Sembla que el nou episodi d'aquesta forma de governar arbitrària i basada en la ignorància serà el nou Decret de llibres de text, en aquest moment en fase d'esborrany.

La intrèpida plataforma ALOCAMPS se n'ha fet ressò i dedica a quest tema la seva nova campanya, on es denuncia la intenció del Govern d'aplicar la censura prèvia als llibres de text, la creació d'un Registre de llibres "autoritzats" per càrrecs de perfil polític i no tècnic, i l'atemptat contra la lliure competència del sector, en preveure només una autorització limitada de llibres de text (per curs i per matèria).

L'equip d'ALOCAMPS es demana si la selecció d'obres "autoritzades" i "prohibides" s'ajustarà a criteris objectius o si, contràriament, servirà per censurar continguts "incòmodes" i practicar el secessionisme lingüístic que tant agrada als dirigents de la Conselleria i als grupúsculs ultra que els inspiren.

El cantant Raimon ho explica amb molta lucidesa. I els glosadors amb molta galania.
Més recent Anterior

Formulari de contacte