CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 20-26 d’abril)

Èxit de públic a la presentació de ELS TENTACLES a Muro. Ca s'Artiller
A la primeria1 del conflicte educatiu, l’Assemblea de docents va denunciar que la qualitat de l’ensenyament minvava, a les totes2, per mor de l’augment d’alumnes per aula... idò ara Educació proposa retallar encara més: parlen de passar de 30 a 36 alumnes a ESO i de 40 a batxiller per a l’any que ve3.

Tisora però a tallar a les fosques4, que l’amo5 ja ha expressat (he dit l’amo, no el senyor) que és igual si ell se crema –no sabem si parla al·legòricament o és que amenaça de cremar-se estil bonzo- però que el TIL arribarà a bon port (crec que els agrada allò de la “capitana”, el “comandant”, la foto del TILTÀNIC, etc)
I com ha de quedar bé la roba si tallen a les fosques i a les males6?? No i em sembla que hi ha molta manca d’equips directius: ningúno vol dirigir aules massificades, claustres amenaçats... l’amo Estarellas se’n va dur part de Bunyola i part del claustre de la presó a la conselleria però no sabem si té prou gent per cobrir totes aquestes dimissions... un bunyol sortirà de tot això, que no nyipau??
Justícia poètica és el que hem tengut aquesta setmana. Per una part en Marcel·lí Guerrero ha presentat els Tentaclesde les tenebres i, per altra, juntament amb el llibre Maceta d’en Miquel Àngel Llonovoy han estat els més venuts per Sant Jordi!!!
Ahhh, heu de saber que n’Ana Aguiló ha tornat a fer d’ignorant pel twitter amb afirmacions del tipus “Sant Jordi no és nostro”... Pobrissona, mesquineta!!
I els qui de bon de veres han passat un guster amb el llibre de les Tenebres han estat els vells del PP, que han arribat a veure entre en Bauzà i el Círculo una mena de pinyol mal pegat, això que en castellà en diuen “gatillazo”. Ara bé, el Círculo ha passat per alt aquest mal moment de llit i ha agraït, públicament, a Bauzà la feina feta ( o mal feta, segons se miri) i esperen la quarantena del Dictamen del Consultiu.
Per acabar, volíem recomanar-vos un article molt interessant, fet per un company, Antoni Riera, a manera de rondalla, i que es titula Sa sal del món, lectura que ha inspirat aquesta repassada setmanal.

1 Paraula de “lo nostro”, amb article literari, completament desconeguda per Bauzà i CIA.
2 Expressió nostra amb article literari, igualment desconeguda pel Govern.
3 ídem
4 ídem
5 n’hi va haver un del PP que li deien així
6 altra expressió amb article literari (aquest que no deu ser nostre)
Més recent Anterior

Formulari de contacte