EN RELACIÓ A LES NOTÍCIES APAREGUDES A PREMSA SOBRE L'APROVAT GENERAL

Companyes i companys:

Com sabeu, ahir la premsa escrita parlava de la proposta d'aprovat general que s'ha enviat als centres per a debatre. Arran d'això hi ha hagut una allau de declaracions i fins i tot tertúlies sobre una proposta que nosaltres no hem passat a la premsa ni hem fet pública i que tampoc ningú ha explicat en nom de l'Assemblea de Docents. Aquells que diuen que l'Assemblea ha presentat o l'Assemblea diu, s'equivoquen o menteixen deliberadament.

Qui fa feina a les nostres escoles i instituts sap com és el funcionament de la nostra democràcia assembleària. Qualsevol assemblea de centre, comissió, associació de docents, sindicat o grup de professors pot fer una proposta per debatre als centres de cara a prendre acords en l'Assemblea de Docents. Per tant, en xerrarem d'allò que l'Assemblea ha acordat, presentat... quan els nostres portaveus surtin a explicar-ho.

En el cas de la proposta d'aprovat general, aquesta seguirà les mateixes passes que la resta. Ja s'ha enviat als centres i ara toca valorar-la, debatre-la, prendre acords i anar a la propera Assemblea de Docents per prendre una determinació al respecte.

La democràcia interna és un valor que des del Comitè de Vaga apreciam molt. Aquesta nota vol ser ben aclaridora de quina és la situació: tot continua funcionant igual.

Quant a la gent i organitzacions que ens han volgut posar el dit a l'ull atorgant-nos acords que no hem pres, ells mateixos es mostren així com són: amics de la mentida i la manipulació.

Companyes i companys, l'estiu passat vam haver de fer molta de feina per difondre un acord que tenia tot el suport de l'assemblea, com fou la vaga indefinida. Ara resulta que un document de debat i de treball és portada d'alguns diaris. L'Assemblea de Docents s'ha convertit en un referent dins del món de l'educació, dins el món del treball i dins de la nostra societat. Ha estat fruit de la bona feina que hem fet fins ara. Anam pel bon camí. Seguim amb la nostra tasca.

Mallorca, 9 d'abril de 2014
Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents
Més recent Anterior

Formulari de contacte