L'ASSEMBLEA DE DOCENTS DE SON FERRER DESMENTEIX EL DIARI EL MUNDO I EL FARISTOL D'IB3 RÀDIO

Els professors de l'IES Son Ferrer han estat calumniats per El Mundo, que ja mesura les seves paraules, i avui encara més per Benet Oliver, de El Faristol -IB3 ràdio- en què s'acusa falsament els professors de repartir el còmic Els tentacles de les tenebres entre els alumnes. Se'ls demana una rectificació en la mateixa mesura que han esbombat aquesta mentida

L’Assemblea de professors de l’IES son Ferrer vol desmentir la informació apareguda al diari El Mundo Baleares on s’assegura que en aquest centre s’han repartit als alumnes exemplars del còmic Els tentacles de les tenebres, la qual cosa és falsa i no ha estat contrastada en cap moment per periodistes d’aquest mitjà d’informació, que no s’han posat en contacte amb nosaltres per poder verificar-ne l’autenticitat i que a més sembla fonamentada en falses acusacions aparegudes a les xarxes socials. Volem manifestar, també, la nostra preocupació davant la publicació d’aquest tipus de notícies que semblen tenir com a únic objectiu l’enfrontament amb la resta de la societat i que no deixen de ser, des del nostre parer, calúmnies i difamacions i per la qual cosa demanam una rectificació del diari El Mundo Baleares i també al locutor d'IB3, ja que creim que atempta contra el nostre prestigi i honor com a treballadors d’un centre públic. Per últim, som molt conscients que el còmic esmentat està adreçat a adults i que per res del món se'ns ocorreria difondre'l entre els alumnes.
El presentador del Faristol, un cop aclarits els dubtes per l'Assemblea, encara persisteix en les acusacions calumnioses als docents, reafirmant que s'han repartit el que denomina 'pamflets de propaganda partidista' i com a un acte groller d'atac a la neutralitat política. Els dos centres calumniats, IES Son Ferrer i IES Sureda i Blanes, reproven l'actitud poc neutral del periodista, que falta a la veritat quan fins i tot El Mundo ja mesura les seves paraules.
Us adjuntam l'enllaç on, a partir del min. 3 Benet Oliver, a l'editorial de El Faristol calumnia docents sense tenir en compte la paraula de docents i pares. Una mentida molt perillosa que hauria de rectificar.
http://ib3tv.com/carta?id=0228434b-cb0a-4598-b36e-6a31b4135008

Assemblea de professors de l'IES Son Ferrer.

Més recent Anterior

Formulari de contacte