Vols el teu carnet de marxaire? Encara no t'has apuntat a la Marxa per l'Educació?

Falten nou dies per una marxa conjunta per l'educació que volem que sigui recordada com una fita important en la reivindicació d'una escola pública, de qualitat, en català i inclusiva. En efecte, s'ha obert el compte enrere per fer passes endavant per la construcció d'una escola feta entre tots i per a tots.
Per això, és ben hora d'anar-se apuntant al web de la Marxa per l'Educació per poder tenir una bona previsió del nombre de persones que hi participarem. Pensau que hi ha ambulàncies i una assegurança contractades, que pot variar en funció del nombre d'assistents, que desitjam tots que sigui elevada i, sobretot, oberta a la participació de tothom, sigui des del punt que sigui entre Inca i Palma. El més important és anar sumant passes per l'educació.
El carnet del marxaire: Per planificar l'avituallament, l'organtizació donarà un carnet del marxaire que donarà preferència per agafar fruita i aigua als punts d'avituallament. A mesura que es vagin complint les etapes de la marxa, s'aniran posant 'gomets' a cada punt clau del recorregut. Així, cadascú tendrà constància del seu propi camí i de les passes que haurà fet. A més de servir de record. Per tenir aquest carnet es demanarà la voluntat, la qual servirà per cobrir les despeses derivades de la Marxa: ambulàncies, material, assegurança de responsabilitat civil...
Més recent Anterior

Formulari de contacte