CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 18-24 de maig)

Aquesta setmana imaginam que ha estat una mica dureta per al patró i per a la capitana que, per cert, diumenge passat anava cap a Ciutadella amb vaixell. Se veu que comença a mirar la butxaca...No i és ben estrany començar en dilluns a Menorca, o no?

Ahh i el pobre Bauzà que s’oblidà de declarar el 80% del seu patrimoni...quin descuit. I com és que no agafa omega3 de l’apotecaria que obté uns elevats ingressos de l’IB-salut Realment una farmàcia devora un geriàtric és un negoci “ideal”. Ben fenici.

Crida l’atenció que els hotelers estiguin neguitosos perquè el Govern no tanca el conflicte lingüístic...Si en dóna de mala imatge una dona que se passeja tot lo dia sense fer mai bé la seva feina i que fa el ridícul amb trepitges, momes etc, un no aturar de demandes interposades per pares i mares, les escridassades de la part forana que han impedit la campanya política per a les europees...No i ara s’hi han sumat la CAEB, la PIMEM i altres col·lectius que demanen un diàleg real ja.

Segurament la resposta del president serà una més de les mentides que l’assemblea no es cansa de denunciar en el 'DeconstructingBauzá' Igual de petit cantava molt allò de “vamos a contar mentiras, tralará...” Au, feim un repàs d’alguna de les fal·làcies d’aquesta setmana:

1a mentida: “nosaltres sabem el passa als centres de les Illes”

Educació no ha respost als dubtes que plantegen els directors sobre la implantació del TIL en un 40%. A més, i de manera detallada, els directors de primària suspenen la gestió d’Educació pel que fa a l’aplicació del TIL.

2a mentida: “ just 4 docents han fet vaga a Mallorca en suport de Jaume Sastre”.

Segons l’associació de directors la vaga tengué un seguiment del 16%. Només a l’IES Marratxí 21 persones la secundaren!! Si el fan el ridícul cada vegada que xerren. Ni amb classes d’oratòria, ha,ha,ha!!!

3a mentida: “el nivell d’aprovats amb el TIL és el mateix que en curs passat, segons Camps”

No han tret les dades comparatives del GESTIB per mostrar-les i fer-les públiques...

Tampoc no han comentat que continuen convocant directors sense ordre del dia i sense convocatòria oficial... Què està passant Estarellas? Què fas que només intrigues en comptes de negociar el conflicte?? Per què no passes les dades reals als diaris??

Podrien continuar i no ens cansaríem. Podríem evitar la paraula mentida i podríem deixar de parlar d’educació però no volem. Volem explicar que ara començau a parlar de “plurilingüisme” perquè el trilingüisme ja vos ha fet perdre molts de simpatitzants...a més, que no érem els pares els qui havíem de triar la llengua en què volem escolaritzar els nostres fills? Per què els hem de matricular ara sense saber-ne el projecte lingüístic? On és aquesta promesa electoral de llibertat d’elecció? Sí, Pinocchio, que te creix el nas!!

Ei, i què és això que heu penjat a edificis públics la vostra propaganda electoral??? Uroooooo... i què feis incomplint la vostra llei estrella d’enguany?? A la FAPA no li ha quedat altra que denunciar-vos...ai,ai,ai... concretament eren a les tanques dels centres educatius CEIP Puig d'en Valls, CEIP Santa Eulàlia, CEIP Santa Gertrudis, CEIP Sant Carles del municipi de Santa Eulàlia i l’IES Marc Ferrer de Formentera.

Quatre moixos no érem dijous a vespre davant Delegació de govern i del Consolat. Més de 3.000 persones ens manifestàvem per tornar a reclamar aquest diàleg que no arriba però...uep, La portaveu de l'executiu balear, Núria Riera, ha assegurat aquest divendres durant la roda de premsa després del Consell de Govern que tindrà en compte la preocupació dels hotelers pel conflicte educatiu que no s'acaba de resoldre. I això és mel, que serà vera??

Realment, si fóssim hotelers hauríem d’estar preocupadíssims en veure el criteri que ha introduït IB3, la televisió pública, sobre en quin moment o quan poden emprar l’article salat.

Atenció, això és fort, a Alemanya, que ja ho deuen saber, riuen que se compixen. El criteri és segons si emets de dret o d’assegut!! Ha,ha,ha,ha,ha. Quan Europa sàpiga que la Universitat denuncia el tractament que fa IB3 de la llengua i que, alhora, treuen aquest criteri supererudit serem la befa de tothom.

Des de les classes de repàs animam en Jaume Sastre, que no menja ja fa massa dies. Ànims i no doneu peixet a escriptors mediocres que ara van pujadets d’ego. Nosaltres sí hem demostrat ésser una pinya i anar junts arreu més enllà de totes les càbales d’aquest govern, que ens cavava la tomba en 15 dies i han passat 8 mesos!!!
Més recent Anterior

Formulari de contacte