CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 4-10 de maig)

Ens crida molt l’atenció que “el Govern apel·li al sentit comú i a la responsabilitat” de Jaume Sastre, professor que ha decidit iniciar una vaga de fam per aconseguir que la Conselleria d’Educació escolti i s’assegui a negociar un conflicte que esclatà el 16 de setembre de 2013, primer dia de la vaga indefinida de docents de les Illes.
Caram amb el sentit comú, sabeu que en tenen tant que els el surt per les butxaques?? En tenen tant que varen començar la casa per la teulada: el 27% de les assignatures que s’havien de fer en anglès no s’han dut a terme per manca de professorat (no han trobat gent amb B2 i han passat olímpicament de preocupar-se’n!!!) i els continguts treballats a l’ESO han baixat un 20%, dada que se passen pel folre a pesar que siguem la comunitat que té menys alumnes que acabin el batxillerat.
Responsabilitat? Però si ja està damunt la taula del jutge la idea de la connivència d’Educació, conselleria que passa informació privilegiada a certs sectors propers al seu cercle d’amiguets!!! Què fort, no??? Connivència!!! Vos imaginau el President fent la baixada dels jutjats ben igual d’engominat que n’Urdangarin, aguaitant els micros i les càmeres per poder sortir a la premsa nacional, que és el que li posa de veres??? No, idò ja ha sortit que “Bauzà i Camps podrien acabar la legislatura imputats”. Urooooooo, meam si serà vera que els declararan “responsables de delicte, falta o prevaricació”, responsables, responsables!!!
Decididament El Govern i la Conselleria d’Educació tenen tant de sentit comú i tanta responsabilitat que tuden milions en les instal·lacions fotovoltaiques de centres educatius que mai no s’activen!! Deuen tenir por que il·luminem gratuïtament els alumnes de les Illes, amb el seny i el coneixement que tant temen: ja sabeu que els encanta la fosca i les tenebres...
La Justícia de les Illes sí sembla tenir clar què és el sentit comú i arxiva la denúncia contra el director de l’IES Marratxí i també arxiva la causa contra dos joves arran dels altercats del segon dia de vaga educativa. Arriaaaaaa!!!
Tanmateix nosaltres NO som aquest grupuscle pancantalista radical que intentau tomar per terra en les converses íntimes i enceses que teniu amb la gent del vostre cercle...
Nosaltres som els qui educam, durant set hores diàries, els infants i joves de la comunitat. Segur que Justícia és ple de jutges i jutgesses que han passat pels centres de les Illes i que tenen clara l’opció d’arxivar davant de dois, manipulacions i mentides. Apa, anau a comprar arxivadors que comencen a estar plens i no hem fet més que començar!!
El que sí ha retret el Consultiu a Camps és la seva lentitud (no sabem si intencionada) que obliga a pensar a correcuita i ja sabem que la feina feta amb pressa surt malament!!! Bé ho deim a l’escola...
Na Juana Mari és tan lenta que dia 7 de setembre ha de començar a posar fil a l’agulla i no embastà fins a 31 de gener. Ja vàrem avisar que no sap res ni de costura, ni d’ensenyament, ni d’educació i que, per no contestar, s’exposa fins a multes de 1.200 euros. És igual, paga el poble. O paga Bunyola??
Queda clar que ja no hem de parlar més d’aprovat general i que la comunitat de docents troba aquesta opció no vàlida com a mesura de pressió. Això sí, nosaltres continuarem, encara que sigui en silenci, fins a final de curs reivindicant que se’ns escolti, que som nosaltres els qui sabem de fer classes, els qui sabem d’ensenyar. Qui passa set hores diàries, de dilluns a divendres, ininterrompudes amb els infants dins ca seva??

VOLÍEM, VOLEM I VOLDREM UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT I EN CATALÀ!!!
Més recent Anterior

Formulari de contacte