Més de tres mil persones clamen diàleg al president Bauçà

Aquest dijous 22 de maig ha tornat a ser una data important per a la mobilització del sector educatiu contra la intransigència del Govern Bauçà i en reclam de la represa de les negociacions. Més de tres mil persones s'han concentrat davant la delegació del Govern i han emprès camí fins al Consolat de Mar.
De fons, les dues setmanes de vaga ďun docent, Jaume Sastre, que demana al president Bauçà que s'assegui a negociar. Avui tampoc no ha estat un dia normal perquè nou centres educatius han convocat vaga i molts docents ďaltres centres s'hi han sumat. Malgrat les mentides del Govern, la convocatòria ďavui ha estat un èxit.
I, en paraules de Guillem Barceló, portaveu de ľAssemblea "això és un avís a la consellera, que en qualsevol moment ens podem tornar a posar de vaga, perquè és la nostra eina de protesta i de lluita".
Ľacte, conduït per Mateu Xurí, ha comptat amb la intervenció de membres de ľAssemblea, la Plataforma Crida, el president de la Federació ďAssociacions de Veïns, els portaveus de Jaume Sastre i les Encausades de la UIB.
Ľacte ha acabat amb la proclama de "no ens faran callar" i amb el missatge de "això només ha començat". No de bades, el moviment iniciat ha estat un exemple per a molta gent, i també una esperança. Per això, i com deia el lema de la manifestació "en educació anam al revés ďEuropa", s'ha fet una crida perquè anem a votar de verd diumenge.
Més recent Anterior

Formulari de contacte