Mobilitzacions per afrontar el primer curs LOMQE

"Marees per l´Educació Pública" prepara un calendari de movilitzacions per afrontar el primer curs d´aplicació de la LOMQE i en contra de les retallades

El dissabte 10 de maig va tindre lloc a Madrid una reunió de coordinació de Marees per l´Educació Pública amb l´assistència de marees, assemblees i col·lectius de tot l´Estat. Després d´informar de la situació del moviment en els diferents territoris, es van analitzar les greus conseqüències de la consolidació i l´ampliació de les retallades i sobretot l´aprovació de la LOMQUE està tenint per a l´educació pública en totes les comunitats autònomes.


Valorant l´experiència del curs que està a punt d´acabar, Marees per l´Educació Pública veu la necessitat i la urgència d´elaborar un pla de lluita amb mobilitzacions diverses, però unitàries i al llarg de tot l´any, per evitar les mobilitzacions puntuals. Marees per l´Educació Pública considera imprescindible que aquest pla de lluita que tindrà com a lema “12 mesos, 12 lluites per l´Educació Pública”, siga elaborat des de baix i que el debata tota la comunitat educativa.

Així mateix es va aprovar la proposta, ja debatuda en tots els territoris presents, d´organitzar una trobada-escola d´estiu titulada “Quina educació volem?”, que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juliol, previsiblement a Galícia. En aquesta trobada s´aprovarà definitivament el pla de lluita, una vegada que, en tots els territoris, les diferents marees, assembles i col·lectius que lluiten per una educació pública de tots i totes i per a tots i totes el debaten.

Madrid, 10-05-2014
Més recent Anterior

Formulari de contacte