VAGA I MOBILITZACIÓ EN LA JORNADA DE LLUITA DEL 22 M

Demà dijous dia 22, la societat en general i el docents en particular, estam convocats a una nova mobilització a les 19 h. davant delegació del govern, a Palma. Poc a poc el dia de demà s'ha anat transformant en una jornada de lluita i ja són 9 els centres que han anunciat per decisió d'assemblea que demà exerciran el seu dret a la vaga, com també ho faran molts altres docents a nivell individual.
Recordem que la vaga està convocada, i que secundar-la o no, en qualsevol dia d'aquest curs, és una decisió personal i individual de cada docent.
La indignació dins el nostre col·lectiu torna a créixer dia a dia, davant un govern que a cada demanda de diàleg ens entaferra l'argument de les urnes, com si la democràcia s'hagués convertit més en una excusa, que no en una garantia, alhora de resoldre els conflictes socials i laborals.
La jornada de demà també es convertirà en un clam de suport cap el nostre company Jaume, que complirà 15 dies en vaga de fam. Durant aquestes dues setmanes són molts els suports que ja ha rebut. Dins el món docent de les Balears va rebre els suports de l'Assemblea de Docents de Mallorca, Eivissa i Formentera, i poc a poc s'hi van sumant centres de Menorca. Quant a Mallorca, el nombre d'assemblees de centres que ho han fet explícit ja arriba a 25:
IES Llucmajor, Pau Cases Noves, Sineu, Albuhaira, Felanitx, Marratxí, Can Peu Blanc de sa Pobla, Porreres, Llorenç Garcies i Font d'Artà, Guillem Cases Noves de Sóller, Mossèn Alcover de Manac

or, Alcúdia, Santa Margalida, Francesc de Borja Moll, Guillem Cifre de Colonya, Pollença, Francesc de Borja Moll, Joan Maria Thomàs, IES Politècnic, Cap de Llevant, Menorca; Cepa Joan Mir de Menorca; CEIP Rafal Nou, Rodamilans de Sineu, Escoleta de Santa Eugènia, Pare Bartomeu Pou d'Algaida; CEPA Camp Rodó, Son Canals de Palma.
Més recent Anterior

Formulari de contacte