CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 31de maig – 7 juny)

Que aquest govern té males puces ho sap tothom, però, el que tal volta desconeixíeu és que l’AMPA del CEIP Jaume III ha emès un comunicat en què explica les deficiències del centre. Sabíeu que hi ha puces a l’arena on juguen els infants i van plens de picadures...Com que no són els seus... i encara haurem d’agrair que no siguin paparres!!

No ens ha estranyat gens llegir que n’Alvaro Gijón hagi recordat al president que els resultats de les europees suposen una pèrdua per al PP i que en Rodríguez li hagi engirgolat que en aquestes eleccions ha mancat feina dura i que cal reduir gestió i fer més política per acabar amb el conflicte educatiu. Urriiiiiiiii.

Passes, el que es diu passes per liquidar el conflicte no n’ha fetes ni en farà. A més, continua desbaratant la direcció dels centres. Els directors de primària ara denuncien “la irracionalitat del fet que, de nou, es veuen obligats a aprovar projectes per imperatiu legal en contra de la voluntat dels seus claustres i sense poder tenir en compte els arguments pedagògics que defensen majoritàriament els docents”. Han tornat a demanar que negociïn, que no és manera de fer feina això de tenir un claustre en contra. Idò, que vos pensau, que els importa?? Noooo, gens ni mica, res de res. Nothing de nothing.

Les excuses de mal pagadora de na Juana Mari Camps (la que encara no ha tret les actes de les reunions en què, segons ella, ha intentat negociar) es basen en la desqualificació i el descrèdit amb afirmacions de l’estil “mentre l’Assemblea de docents domini els sindicats, no tindrem interlocutors vàlids”. O bé, afirmacions en què ens descriu com “un frontó que no vol parlar, i només vol imposar”. Urooooo.

Que degué veure l’espot on els definíem a ells?? I ara, no heu de ser malpensats!! Deu ser que no ho hem entès això de l’imperatiu. O imperatiu legal no vol dir imposar-se per sobre de la volutant dels docents?? Que no és vera que aquesta setmana la majoria de CCP dels centres han manifestat la disconformitat en això de fer el projecte lingüístic per imperatiu legal?? O hauríem de dir-li suggeriment imposat??

No, si la validesa de l’interlocutor sempre canvia segons d’on véngui el vent. Però capitana, compte que ja t’ho ha recordat en Matías Vallés: “els manifestants del TIL superen en nombre als votants de Bauzà” I ara, com és que encara no som vàlids? Que encara trobes que tenim poc suport?? En paraules de Vallés: los mallorquines que exteriorizaron su oposición al Tratamiento Integrista de Lenguas superan en 25.984 personas a los votantes del farmacéutico, que se queda en minoría.

I tot això en una setmana duríssima per als pares i les pares de les Illes. A més de comprovar que tots els doblers que s’embutxacà la conselleria -provinents del descompte de sou del professorat que secundà la vaga- no s’han reinvertit en educació i que els 5.000.000 d’euros no són per a beques. , ha quedat clar que, segons la FAPA, els menjadors perden un 30% d’usuaris pel retard de les beques.

I ara sortiran el president i la consellera dient que ells volen el millor per als fillets...Quin discurset més estantís!! Se deuen pensar que som beneits i que no ens temem de la presa de pèl. Ha,ha,ha,ha

Molts pares han assistit indignats al repartiment de places i han vist com no han pogut obtenir plaça pública. Com diu una mare: “on és la lliure elecció de centre”??? No, si el màster en mentides el teniu gairebé complet!!!

Però una de les mentides més grans torna a destapar-se aquesta setmana: inspecció diu que no es pot obligar els professors d’anglès a fer TIL. Veurem idò d’on sortiran especialistes que puguin fer classes en condicions, si no n’hi ha. Mentides i més mentides. En cap moment han contat la realitat del sistema. L’únic que volen és vendre una moto que no té ni motor, ni rodes i que, per paga, no va amb cap tipus de benzina, ni de petroli d’aquest que voleu que surti de la nostra Mediterrània. Què fareu amb el petroli i la disciplina de partit?

Aquesta moto sobre el TIL és el que ha denunciat l’Assemblea fent referència a un reportatge emès per IB3 absolutament manipulat. I llavors diuen que són transparents i equànimes. Au, que ja som grandets...Voldríeu reduir la llengua a la mínima expressió i no ho consentirem, de cap de les maneres

Ja fa un mes que un company no menja. Vol una educació pública de qualitat i en català. Nosaltres, també. Nosaltres i la gran quantitat de gent que cada dia li envia ànims i fotos. I tota la gent que organitza ara concerts, ara encesa d’espelmes, etc.

Destacam la visita de na Maria del Mar Bonet, una ambaixadora de les Illes que forma part de la història de la recuperació de la nostra llengua.

Jaume, ara ja començam a passar molta de pena. Cuida’
t.

Més recent Anterior

Formulari de contacte