ARA VA DE BO! Dia 29 a les 18h Assemblea General de tots els docents a Porreres

Tombant cap el darrer quart de vacances d'estiu és l'hora de començar a encalentir motors. Si bé tots plegats hem seguit actius, ens volem assegurar que de cara al curs que ve començam més forts i organitzats que mai. Per aquest motiu el dia 29, a les 18h, a l'Auditori de Porreres hi haurà l'Assemblea de final d'estiu. Com a n'aquesta Assemblea oberta decidirem coses importants és imprescindible que vingueu tots els que pogueu.

El curs que ve es preveu molt intens i ple de reptes. Ja sabeu que a l'Assemblea hem funcionat a base de comissions que es coordinen per dur endavant tot allò que decidim tots plegats a les assemblees generals. A mesura que ha anat passant el temps el volum de feina ha crescut, i cada vegada s'ha anat incorporant més gent, cadascú en aquell àmbit què més li ha cridat l'atenció o més l'estimulava.
Ara és el moment de reorganitzar-nos, d'incorporar més gent a la feina activa dins l'assemblea. Segur que molts de vosaltres teniu moltes coses a aportar i que la vostra tasca serà necessària per avançar cap a una resolució satisfactòria del conflicte. Si teniu ganes de participar activament, no ho penseu pus: emplenau el qüestionari o enviau un correu i triau la comissió des d'on penseu que podeu treballar millor.
Tots i totes sóm necessaris. No ens podem permetre no aportar el nostre granet d'arena a la lluita col·lectiva!!
Qüestionari d'inscripció
https://docs.google.com/forms/d/1Ftg8vmMNltflPxq_5fnvJJhX7U0bEgl3tzEp5IIKr2k/viewform
Informació http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/p/blog-page_19.html
HI HA LLUM AL FINAL DEL TÚNEL, I ÉS VERDA


Més recent Anterior

Formulari de contacte