L’Assemblea de Docents participa a la Marxa per l’Educació a Catalunya

L’Assemblea groga –equivalent de l’Assemblea de Docents a Catalunya- ha convocat una marxa per l’educació que comença el dissabte 23 d’agost a Girona i finalitza el 30 d’agost a Barcelona. L’Assemblea de Docents hi és convidada i, a més, hi participarà la Plataforma Crida.

Per aquest motiu, han convidat un dels portaveus de l’AD, Iñaqui Aicart perquè expliqui el testimoni de l’Assemblea a Girona –Centre cívic de Vidrieres- aquest 21 d’agost. A la intervenció, Aicart explicà l’estratègia de l’Assemblea per al curs que s’aproxima amb la intenció d’aprofundir en la coordinació de les diferents plataformes de docents per tal de fer un front comú en defensa de l’educació de qualitat. De fet, la coordinació estatal és un dels objectius principals de l’AD, com també ho és participar en l’elaboració del Llibre Verd de l’educació que impulsa la Plataforma Crida. Així mateix, explicarà la intenció d’incrementar les mobilitzacions de cara al segon trimestre i la planificació d’una possible vaga indefinida el mes d’abril.

A la Marxa s’hi sumarà també la Plataforma Crida. Així mateix, Jaume Sastre –docent que va fer 40 dies de vaga de fam- està convidat a fer un dels parlaments inicials de la marxa.

La Marxa per l’Educació Pública que organitza l’Assemblea Groga té un recorregut de vuit dies. Comença a Girona el 23 d’agost i finalitza a Barcelona el 30 d’agost davant el Parlament de Catalunya, en una marxa que transcorrerà durant 118 km. Els docents també han recorregut a la solidaritat per poder finançar les despeses d’aquesta marxa, que té com a referent a Mallorca, la Marxa Verda per l’educació, que aplegà més de cinc mil persones el mes d’abril en un recorregut entre Binissalem i el Born de Palma.

Tota la informació sobre la marxa és a http://assembleagroga.info/
Més recent Anterior

Formulari de contacte