EN NOMÉS UNA SETMANA 25 CENTRES RECUPEREN ELS SEUS PROJECTES LINGÜÍSTICS ANTERIORS AL TIL

Mentre la Conselleria d'Educació continua la seva desencertada tàctica de desorientar les famílies i enganar la societat, els centres educatius tenen clara l'estratègia correcta i van per feina coordinadament.

És per això que només una setmana després de l'anul·lació del Decret TIL i de la suspensió de l'Ordre que el desenvolupa per part del TSJIB, 25 centres ja han recuperat els seus projectes lingüístics anteriors al TIL i queden subjectes, per tant, a l'ordenament anterior, el Decret de Mínims:


17 CEIP: Gabriel Comes i Ribes, Esporles; Jaume III, Llucmajor; Escola Nova, Porreres; Es Canyar, Manacor; Rafal Vell, Palma; Miquel Costa i Llobera, Pòrtol; Sant Jordi; Mestre Guillem Galmés, Sant Llorenç; Pare Bartomeu Pou, Algaida; Ses Comes, Portocristo; Marian Aguiló, Palma; Miquel Duran i Saurina, Inca; Urgell, Eivissa; Es Praret/Sa Joveria, Eivissa; Mare de Déu del Carme, Maó; Nadal Campaner Arrom, Costitx; Son Anglada, Palma;

8 IES: Baltasar Porcel, Andratx; Porreres; Marratxí; Antoni Maura, Palma; Madina Mayurqa, Palma; Josep Font i Trias, Esporles; Albuhaira, Muro; Manacor.


Molts d'altres centres ja han anunciat que procediran a fer efectiu el canvi en els pròxims dies, ja que l'auto del TSJIB possibilita la revisió de tots els projectes lingüístics, digui el que digui la Conselleria. Altres centres -la majoria, per cert- no necessiten canviar res perquè mai aprovaren el TIL.

Aquests canvis representen tornar a la situació de sensatesa, coherència pedagògica i normalitat social que imperava als centres escolars de Balears abans de l'arribada de José Ramon Bauzá al capdavant del seu govern unipersonal.

I, en contra de la intoxicació orquestrada per la Conselleria, en cap cas representen caos ni càrregues addicionals per a les famílies.

El caos i les càrregues injustificades ja s'han acabat, tal com havíem demanat reiteradament. I, sortosament, no ha calgut esperar a les eleccions.
Més recent Anterior

Formulari de contacte