Rafal Vell. 24 d'octubre Docència Balear Tour.

El divendres 24 d'octubre el Docència Balear Tour farà aturada al barri del Rafal a Palma.

L'Assemblea de mestres del Ceip Rafal Nou organitza aquesta jornada per treballar en positiu sobre l'Escola que Volem.La jornada conta amb la Col·laboració d'Assemblea de Docents i Plataforma Crida.

A les 18h començarà a la plaça Josep Maria Llompart amb el grup d'animació infantil "Astronautes Estrellats".

A les 18:30h, Plataforma Crida dinamitzarà un taller participatiu sobre l'Educació que volem. Serà una bona ocasió per entrar en contacte amb el Llibre Verd per l'Educació, i totes les propostes sorgides del taller passaran a formar-hi part.
 Un clar exemple de com la comunitat educativa pot fer sentir la seva veu.
A  la vegada que els adults fan el taller, els infants també  faran unn taller educatiu adaptat al seu nivell i  tallers artístics.
En acabar el taller, a les 20h, l'Associació de Veïns del Rafal Vell ens ofereix foc i caliu a les torradores que posaran a la nostra disposició, on podreu torrar el sopar que cada un dugui. Una forma distesa d'acabar la vetllada, que serà aproximadament a les 21:30h.
Aquesta jornada conta amb la col·laboració de l'Amipa del Ceip Rafal Nou, Amipa Ceip Rafal Vell i Federació d'Associacions de Veïns de Palma-Associació de Veïns del Rafal Vell.
Ara parlar d'Educació és qüestió de tots!
T'hi esperam i t'animam a participar-hi. Junts cridarem per una Educació Pública de Qualitat!


Més recent Anterior

Formulari de contacte