CLASSES DE REPÀS (hemeroteca del 3 al 9 de novembre)

Que la Conselleria d’Educació ens vol fer “perdre els oremus”, és a dir, vol confondre’ns, no és cap novetat, és el parenostre de tots els dies!!! Ja ens sap greu haver de posar-nos tan clericals però és que amb un Govern, que s’erigeix en salvador de les Illes, a tots els nivells, no ens n’ha quedat d’altra.
Habemus Consellera i encara no sabem per què, ni per a què!!! Que trobau d’una dirigent que consent que un Auxiliar Tècnic Educatiu malmeni un nin amb necessitats educatives especials –que va rebre una clatellada davant tothom- i que el reingressi allà mateix, amb una denúncia prèvia per part de docents i centre educatiu??? Núriaaaaaaa, què fas? On mires?? Què necessites a més de les denúncies de docents, direcció i FAPA??? Com t’ho faràs per donar explicacions a la família que, per cert, no en sabé res fins a finals de juny (mentre que l’agressió fou escomesa el febrer). Quanta dilació!!

Bé, ja sabem que a la Conselleria d’Educació les clatellades se veuen com a normals i , si no, que li ho diguin al jove que en rebé de la mà de la secretària personal d’en Bosch!! Ooohhhhh, a l’antiga, a la manera d’en Paquito el Chocolaterooooo!!!


I mentre na Núria i en Deyà pretenen sortir airosos d’una crisi més greu que la de les targetes negres, la realitat impera: “Les prop de 260 associacions de pares i mares d'alumnes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera que aplega COAPA Balears aixequen la veu contra la “inactivitat” del Consell Escolar de les Illes (CEIB), i han adreçat un escrit al seu president i també a la consellera d'Educació, Núria Riera, perquè posi punt a aquesta situació.

Les diverses federacions insulars coincideixen a criticar que des del dia 26 de juny no s'ha reunit el plenari del CEIB, això malgrat que en tot aquest temps han esdevingut fets de gran importància en l'àmbit educatiu, com per exemple la suspensió de l'ordre del TIL o la destitució de l'anterior consellera d'Educació, Joana Maria Camps.”. Vatua, com pot ésser això??

Com pot ésser que no facem cas de la COAPA i que, en realitat, ens importi un rave el que pugui opinar un Consell Escolar de les Illes, de norris??? Pecata minuta!! Quatre pollosos amb ganes d’emprenyar, és així com els veis?? Ha,ha,ha, de ben segur, encara que no ho diríeu sinó en petit comitè!! Urooooooo.

Per si no bastàs amb tantes de penitències, perquè no vos bastaria passar el roser els tres-cents seixanta-cinc dies de l’any, tota Manacor, l’ovella que pensàveu que perdia el Pastor, reclama una solució per a tots els problemes d’escolarització que tenen, que no són pocs: repartiment equitativa d’immigració, optimització de recursos, centres de nova construcció... Quanta feina per fer i quina poca predisposició real de la teva Conselleria!! Estafa? Mala gestió? Inoperància? Desídia? Com vols qualificar aquest afer?? Aahhh, perdona, altra vegada desinformació?? Aviat t’anomenaran la ignorant!! I com t’ho faràs per aconsolar-te???

I el perdó? On quedarà el perdó dels pares de Sineu?? Perquè, clar, ja t’han dit, per activa i per passiva que no van d’aquesta direcció imposada, que “feren arribar les queixes al departament d'Inspecció Educativa i al director general de Planificació i Centres, Bartomeu Isern, a principis d'octubre, emperò que només han rebut "silenci" com a resposta i que, demanaren, aleshores, el cessament del director, Pere Mas.” I tu, què has fet de llavors ençà??? Res, el sord, o el suec, que deus pensar que és molt mallorquí i que funciona.

Idò no, no i no, perquè “L'Apima ja va rebutjar fa dues setmanes participar en la reunió convocada per tu , juntament amb el batle i la comunitat educativa del municipi, perquè ja vos havien fet arribar tot un seguit d'incidències i esperaven una resposta als problemes reals de l'institut". Una resposta que encara no ha arribat...Deu ser que tens problemes de wifi, no???

Mentrestant, per expiar les culpes, rectifiques i dius que “analitzareu les condicions dels docents en la propera reunió amb els sindicats” a la Mesa sectorial del 13 de novembre. A qui volies enganar??

Vols saber què en pensen els representants de la Mesa?? Au idò, venga: "És una vergonya que rectifiquin a cop de nota de premsa", diu Toni Baos. Considera que la Conselleria d'Educació "necessita fer-se la foto per justificar la seva inoperància per resoldre el conflicte educatiu"... Segur que no te basta, no?? No passis ànsia que no hem acabat: “La Federació de Treballadors de l'Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) no assistirà a la Mesa Sectorial d'Educació convocada per a aquest dijous, dia 13 de novembre, perquè considera que "no té sentit anar a una mesa per ésser informats sobre els pressupostos sense la possibilitat de negociar res".

D’això, com li deim?? Perdre el magisteri? T’has ben equivocat quan pensaves que el maquillatge depuraria responsabilitats i que taparíeu boques amb xifres del pressupost que no aconseguiran solucionar cap dels problemes de base que té l’educació. De fet, te surt l’amiant fins i tot per les xarxes!!

Emperò, mentre tu t’obstines a embetumar la població i els mitjans, la gent continua “happy” per haver aconseguit desmantellar les agressions que hem rebut tota la comunitat educativa i no en una sinó en dues, tres i les tongades que facin falta!!! No callarem ni davall de l’aigua, ni que sigui beneïda!!

I fes el favor de no anar d’amagatotis i de donar la cara. No sabem ja quantes són les vegades que denunciam les circulars que surten de la teva conselleria i que no signes!!

Que no t’han ensenyat que els anònims són de mala educació!! O és que a Jaén no t’ensenyaren que no som un “poble de pas sinó una passada de poble”??

Més recent Anterior

Formulari de contacte