IV FÒRUM SOCIAL DE MALLORCA. FÒRUM D’EDUCACIÓ

Els dies 28 i 29 de novembre a l'IES Josep Maria Llompart (Palma) tendrà lloc el Fòrum Social de Mallorca (FSMa) que es defineix com un espai de trobada i de diàleg entre tots els moviments de l’illa que tenen com a referent que un altre món és possible.

És un procés obert en el temps, al qual podran sumar-se, totes les organitzacions que assumeixin els Principis de la Carta del Fòrum Social Mundial (FSM) i les línies d’actuació que es volen portar a terme des del FSMa.

El FSMa ha d’aprofundir en l’anàlisi crítica del model neoliberal imperant i proposar alternatives a partir de la nostra realitat concreta.

Entenem la Mediterrània, com un espai de confluència de molts i diversos pobles i cultures, com punt emblemàtic de relacions que determinen el present i el futur d’una àmplia part de la humanitat.

El FSMa no pretén ser l’única instància representativa. El principal objectiu del FSMa és convertir-se en un espai d’intercanvi, de treball, de diàleg, de col•laboració per a aprofundir sobre les noves realitats que estan emergint a nivell mundial. En aquesta ocasió parlarem d’EDUCACIÓ.

Per inscriure’t i accedir a més informació entra al blog del fòrum o escriu al correu electrònic: forumeducacio@gmail.com

També hi haurà un fòrum per a infants.

Perquè l’EDUCACIÓ és del poble i per al poble,

VINE, PARTICIPA I OPINA!


Més recent Anterior

Formulari de contacte