REGALA EL CALENDARI DE L'ASSEMBLEA, LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ JA EL TÉ

L'Assemblea de Docents posa al vostre abast el calendari solidari 2015, elaborat a partir de les aportacions d'una dotzena d'artistes i que ens costa just 5€. Molta gent ja el té. Demanau-ho a comunicacioad@gmail.com i mirarem com gestionar-ho. Eh, que ja som a final d'any.

De fet, des de la Coordinadora de Professorat i l’Assemblea de Docents d’Eivissa han lliurat aquest calendari a la delegada d’Educació d’Eivissa, Belén Torres, i li han desitjat un feliç any 2015 a l'espera que tingui present durant tot l’any els valors de l’educació pública, de l’educació que volem, de l’educació que defensem.

Recordem que en aquest calendari hi ha els lemes i valors en què volem estigui fonamentada l’educació i que hi estan representades totes les illes amb tots els dibuixants que han volgut participar-hi desinteressadament.

Aprofitem també per instar a la Delegada a demanar la dimissió de la consellera d’Educació Núria Riera, ja que ha quedat palès, una vegada més, que la mentida és l’eina que utilitza la Conselleria per dur a terme la seva nefasta i caòtica política educativa i de govern.

Coordinadora de Professorat Preocupat d'Eivissa

Assemblea de Docents d'Eivissa

Més recent Anterior

Formulari de contacte