UNA BROMA QUE HAURIA DE SER CERTA

Des de l'Assemblea ens sumàrem ahir a la celebració del Dia dels Innocents, 28 de desembre, amb l'anu​​nci d'un suposat canvi de rumb radical de la Conselleria a instàncies del president Bauçà. L'expectació que va aixecar la notícia la convertí en una de les més llegides d'aquest blog i també de l'AraBalears. A molta gent li sonà a broma o a mostra d'hipocresia davant la proximitat dels comicis electorals. ​
​I ho era, una broma, però alhora un desig compartit per la immensa majoria de gent que estima l'educació pública.​

​Aquest canvi radical en Educació és el que tots volem i pel que treballam cada dia. Malauradament, és difícil creure que hi haurà aquest canvi perquè ens governa un president fanàtic, a les ordres de l'extrema dreta que ha donat l'esquena a la comunitat educativa. I que en aquests quatre anys ha maldat per desprestigiar docents, escola pública i també els organismes objectius que la regulen i avaluen com el Consell Escolar o l'IAQSE, sense descomptar la Inspecció Educativa.

Ara, sí que és cert que els anuncis que es feren ahir ​concorden amb els nostres desitjos i reivindicacions​:

     0.  Reconèixer l'error de voler imposar el TIL.
  1. L’abonament immediat de les beques de menjador i transport, començant pels centres ubicats a les zones més socioeconomicament necessitades.
  2. Augment de professorat, sobretot per poder oferir desdoblaments i optatives i per poder atendre la diversitat de l’alumnat. 
  3. Davallar el nombre d’alumnes per aula a 25.
  4. Que les baixes del professorat malalt es cobreixin immediatament, sense que l’alumnat hagi d’esperar quinze dies o més per rebre un substitut, com passa actualment. 
  5. La Conselleria, a través de l’IBISEC, es faci càrrec de tots els desperfectes en els centres escolars.
  6. Retirada de la Llei de Símbols i del Decret de convivència.
Més recent Anterior

Formulari de contacte